MateBook X i pokloni

x Blog

Rešili ste da kupite laptop. Predlažemo moćan Huawei MateBook X.

Ako kupovinu obavite u periodu od 23. oktobra do 3. novembra na poklon dobijate: Huawei ranac, slušalice Huawei Freebuds 3 i Win 10 operativni sistem.

Ovaj laptop je elegantan, i lep. Notu elegancije daje mu silver frost boja za nežnost i čistoću. Zahvaljujući lakoći pruža vam slobodu tako da možete uvek da ga nosite sa sobom. Težak je samo 1kg, a visok 13,6 mm. Omogućava jednostavan prenos podataka, kao i uređivanje datoteka na više uređaja i poziv sa računara. Navigacija između vaših uređaja je veoma laka. Prevucite i spustite datoteke između računara i telefona i lako delite.Pozovite ili se javite sa računara. Ostanite priključeni na jednom uredjaju, odvodeći produktivnost na sledeći nivo.Otvarajte datoteke na telefonu, a uređujte ih na računaru.

Tanki LTPS ekran obezbeđuje veću gustine piksela, ali manju potrošnju energije. 3K displej sa 100% sRGB opsegom boja omogućava oštre i živopisne detalje. Odnos širine i visine 3:2 je savršen za čitanje i pisanje. Bićete oduševljeni koliko je površina glatka kada pritiskate, skrolujete ili prevlačite. HUAWEI Free Touch precizno oseća vaš dodir na celom tačpedu i daje vam povratne informacije u pogledu vibracija. Sa većom površinom za kontrolu, imate više slobode za upravljanje sa više prstiju.

Moćni kvad zvučnici i podeljena frekvencija vam omogućavaju vufere sa dubokim i rezonantnim basom i sa jasnim visokim tonovima. Sa dva zvučnika ugrađena u tastaturu, čućete 3D zvuk.

HUAWEI MateBook ima 16GB Ram memorije, 512 GB SSD i 3K Intel Core i5 procesor 10. generacije i zato vam nude mogućnost lakog rešavanja obaveza u bilo kojoj prilici i na bilo kom mestu. Ažurirani Wi-Fi 6 velike brzine omogućava brzine prenosa do 2,4 Gbps obezbeđujući bolju konekciju bez čekanja.

Ovaj laptop je siguran i čuva vašu privatnost. Dugme za uključivanje može detektovati vaš otisak kako biste brzo i bezbedno pristupili desktopu jednim dodirom. Kamera suptilno leži na tastaturi i izlazi samo kada vi to želite. Dizajn bez ventilatora. Zahvaljujući naprednoj osovini za provođenje toplote, radi glatko, bez ikakve buke.

Podsećamo vas da su načini načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *