Samsung nacionalna promocija

x Blog

Pravo je vreme za kupovinu telefona. Samsung je odličan izbor. Ovog puta dobićete i Galaxy Watch na poklon.

Sve što vam je potrebno i više od očekivanog pružiće vam Samsung telefoni. Izuzetnog su kvaliteta sa odličnim mogućnostima i performansama.

U toku je Samsung nacionalna promocija i ukoliko kupite neki od Samsung modela: Galaxy S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Z Flip ili Z Fold2 na poklon dobijate Galaxy Watch od 46mm SM-R800NZSASEE.

image

Ovaj poklon je fenomenalna dopuna uz besprekoran Samsung telefon.

Promocija traje od 22. oktobra do 22. novembra.

Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je da kupite telefon u Tehnomedia maloprodajnim objektima i da ste državljanin RS. Naredni korak je da obavite registraciju kupovine i to na kupljenom modelu putem Samsung Members aplikacije. U obzir dolazi registracija na uređaju čija su podešavanja isključivo na srpskom jeziku.

Registraciju u Samsung Members aplikaciji potrebno je izvršiti najkasnije do 30.11.2020. Isporuka sata Galaxy Watch od 46mm biće izvršena u periodu od 10.11.2020. do 20.12.2020. godine

Više o samoj promociji i procesu registracije pogledajte ovde.

image

Ako ste ljubitelj snimanja i vrhunske fotografije za vas su telefoni: Galaxy S20 serije, S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra.

Otkrićete detalje i zabeležiti momente za koje ste mislili da ih je nemoguće uhvatiti, zumiraćete više i dalje, a 108MP promeniće vaš doživljaj fotografije. Zahvaljujući revolucionarnom preklopljenom objektivu kao i senzoru visoke rezolucije moguć je zum koji počinje sa 10x hibridnim optičkim zumom. Snimaćete noću kao po danu kada prebacite u “noćni režim” zahvaljujući većem senzoru i veštačkoj inteligenciji. Ova serija mobilnih uređaja će zabeležiti sve što želite u super visokoj rezoluciji. Unapređena je sa 4K na čak 8K. To je četiri puta veća rezolucija u odnosu na UHD i 16 puta veća u odnosu na FHD.

Telefoni Galaxy Note20 serije: Galaxy Note20 i Note20 Ultra su pravi izbor ako želite uređaj koji će vam pomoći da ispoljite svoju kretaivnost i pružiti podršku tokom zabave i posla.

Kućište je metalno sa lepim detaljima i minimalističkim dizajnom. Staklo je izdržljivo Corning® Gorilla® Glass Victus™ i kompletiran je sa S Pen olovkom a daće vam osećaj kao da pišete pravom olovkom. Mala je razlika u ekranu kod ova dva modela. Galaxy Note20 je 6,7”, a Galaxy Note20 Ultra – 6,9”. Pruža neverovatno realistično iskustvo, jer ima revolucionarno nisku stopu kašnjenja. Uz mogućnosti kao što su povezivanje preko Bluetooth-a, kontrola pokretima i još mnogo toga, ovo je najmoćnija Galaxy olovka do sad.

Za sve vas koji volite poslednje inovacije dobra odluka su telefoni: Galaxy Z Flip i Z Fold2.

Galaxy Z Flip ima veliki ekranom koji se preklapa i jednostavno staje u džep. Ima revolucionarno, fleksibilno staklo, kameru koja je dizajnirana tako da funkcioniše nezavisno i dvostruku bateriju koja traje ceo dan. Iz svakog ugla ovaj telefon izgleda prelepo. Okvir je minimalan, a ekran je 6,7 inča. Prvi preklopivi telefon u svetu je Galaxy Z Fold2. Tehnologija je vrhunska, a kada je sklopljen je sa ekranom od 6,2 inča. Vrhunski dizajnirani zglobni prelaz omogućava besprekorno i glatko otvaranje. Ovo je najnapredniji mehanizam sklapanja u tehnologiji sklopivih telefona. Postavite ga u Flex režim na glavnom ekranu i preko aplikacije Google Duo vodite video-razgovor sa slobodnim rukama. Možete preći i na spoljašnji ekran i prati svoju omiljenu seriju jednostavno i lako.

image

Ovi Samsung modeli poseduju vrhunske performanse i inovacije koje su karakteristične za ovaj brend. Vredan poklon koji ćete dobiti sasvim sigurno će vas oduševiti, Galaxy Watch od 46 mm.

Ovaj sat u jednom sadrži funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata. Baterija je izdržljiva i dugotrajna i nakon samo jednog punjenja Galaxy Watch upravljaće pozivima, muzikom i ostalim koristeći izdržljivu bateriju. Moći ćete da se skoncentrišete na više vežbanja uz manje planiranja jer je on i vaš lični trener. Može da prati 6 aktivnosti dok vežbate i da meri vaš puls. Izaberite više stavki radi merenja do 39 vrsta aktivnosti.

Posetite Tehnomedia prodavnice. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *