Električni brijači za svakog muškarca

x Brijanje

Mnogi muškarci u žurbi se poseku prilikom brijanja. Električni brijači će svakom muškarcu olakšati brijanje  i uštedeti mu dovoljno vremena.

Većini se jave sitne bubuljice i crvenilo zbog iritacije kože brijanjem običnim brijačima. Onima sa osetljivom, mekom i senzitivnom kožom brijanje će samo napraviti problem i lice će buknuti. Odlično rešenje su električni brijači. Jednostavo, lako i brzo na ovaj način dobićete savršeno glatku kožu, bez rana, krvarenja i posekotina na licu i vratu. Eletrični brijači su sigurniji, pouzdaniji i imaju mnogo duži rok trajanja za razliku od običnih koji mogu da se upotrebe samo par puta.

aparat brijanje

Svakom muškarcu čist i uredan izgled omogućiće jedino električni brijači. Posetite Tehnomediu i izaberite električni brijač proverenog kvaliteta nekog od poznatih brendova kao što su na primer: AEGBauer, Braun, Grundig, Philips, Remington.

Bez obzira koliko se često brijete ovi aparati predstavljaju dugoročnu investiciju. Maksimalno skraćuju vreme brijanja i ne postoji mogućnost da se posečete i povredite jer su elektrčni brijači bezbedni.

Ovi aparati mogu biti i brijači i trimeri, rade na struju i baterije. Brijanje možete obaviti brzo i jednostavno pa čak i kada ste u pokretu ili u kolima, na primer. Vaša brada izgledaće uvek besprekorno zahvaljujući ovim brijačima i njihovim dodacima.

aparat brijanje

Mnogi su u dilemi za kakav električni aparat za brijanje da se odluče s obzirom na veliki broj modela. Postoje oni za suvo i mokro brijanje, sa 2 ili više oštrica, rotacione glave. Za one koji se ne brijaju često i puštaju da im brada malo poraste, kao i za one koji imaju gustu bradu dobar izbor su aparati za brijanje sa rotacionim glavama. Osećaćete se komforno sa brijačima koji jednostavno prate konture lica zahvaljujući rotacionim glavama. Do teško dostupnih mesta stići ćete upravo ovim aparatima. Onima koji se češće briju i imaju osetljivu kožu preporučuju se aparati sa mrežicom koji su veoma precizni. Osećaj prilikom brijanja sa aparatom sa oštricama je sličan onom običnim brijačem. Opciju za suvo i mokro brijanje nudi većina ovih aparata, dok neki modeli poseduju samo jednu od ove dve opcije. Neki modeli mogu da se koriste i pod tušem, jer su vodootporni. Korišćenje gela ili pene za brijanje obavezno je kod mokrog brijanja. Za one koji nemaju dovoljno vremena i uvek žure idealno je suvo brijanje.

Posetite Tehnomediu i izaberite aparat za sređivanje i brijanje brade po svojoj meri. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *