Fen sa jonima

fen

Beživotnoj kosi fen sa jonskom tehnologijom daće sjaj i zaglađenost. U Tehnomedia prodavnicama izaberite model po svojoj meri.

Fen sa jonizatorom je pravi lek za vašu kosu. On izbacuje negativne jone, a na kosi su pozitivno naelektrisane kapljice vode. Sa dlaka kose odstranjuje vodu i sprečava da je upije dlaka i ulokni. Ova fen će vašu kosu lako ukrotiti.

Kosa će biti sjajna i zdrava za par minuta nakon feniranja.

image

Fen sa jonizatorom će smiriti vašu zamršenu i nemirnu kosu. Nakon feniranja biće mekana i svilenkasta. Na kraju nije potrebno neko naročito češljanje i kidanja. Tokom samo jednog feniranja ispustiće milion negativnih jona a molekule vode razbiti pa će kosa biti brzo suva. Nakon feniranja vaša kosa će izgledati besprekorno i kao sa reklame.

Ta jonska tehnologija omogućava da vam kosa izgleda savršeno. U isto vreme je neguje, čini blistavom i revitalizuje. Ovo je ustvari antibiotik za vašu kosu. Negativno naelektrisani joni deluju na vašu kosu kao regenerator jer obavijaju dlaku. Sprečava se presušivanje, pucanje i oštećenje dlake. Lakše ćete oblikovati frizuru. Vratićete svojoj kosi prirodni sjaj i biće zaštićena. Kada kosu sušite običnim fenom ona izgleda suvo i kao slama. Nakon korišćenja jonskog fena vlas će biti glatka, a kosa sjajna i meka. Vlas neguju joni.

image

Ovi fenovi proizvode mlaz negativno naelektrisanih jona koji svaku vlas ponaosob neguju i obavijaju kao balsam. Nema oštećenja kose jer je zahvaljujući jonskoj tehnologiji kraće vreme sušenja.

Kosa izgleda elegantno i svilenkasto. Jonizator omogućava da kosa ne bude naelektrisana i da blista. Ako imatu kosu koja se često prelomi ili ne formira lepe kovrdže ili dok je vlažna zatalasa, ovi fenovi iz Tehnomedie su idealni. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia maloprpdajnim objektima. Fen možete poručiti i online. Besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara. Podsećamo da su načini plaćanja za ovakav vid poručivanja: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *