Prva pomoć

naslovna alat

Svako mora da ima osnovni alat u domu. Odličan izbor očekuje vas u Tehnomedia maloprpdajnim objektima.

Osnovni set alata u plastičnim koferima kupite u Tehnomedia prodavnicama. Na ovaj način lako i jednostavno nosićete i čuvaćete alat. U zavisnosti od namene i od onoga što vam je potrebno izaberite i set ručnih alata: klešta, šrafciger, čekić, odvijače, ključeve… Posao možete da obavite brzo i sve vam je na dohvat ruke. Garniture alata su različite i veoma kvalitetne.

image

Za duže šrafove ili za zavrtnje koji su zapekli možete upotrebiti odvrtače. Dodatna pomoć pri radu i svakoj intervenciji je set burgija. Od namene burgije svaka ima posebnu strukturu.

Koliko puta vam se desilo da ste morali u domu nešto da zašrafite ili popravite? Nedostajao vam je alat. Nabavite set alata u Tehnomedii i budite sam svoj majstor. Određeni pribor morate imati. Šrafciger u nekoliko veličina ravni ili zvezdasti vam je neophodan. Set ključeva vam je potreban ako želite da podesite neki uređaj.

Ako ste u dilemi da li da kupite alat pojedinačno ili set predlažemo vam set jer vam je sve preglednije i praktičnije. Više ne morate da zovete majstora za svaku sitnicu već možete i sami za prvu pomoć nešto popraviti, pritegnuti, zašrafiti ili uraditi. Alat za prvu pomoć možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama. Kofer u kojoj je taj alat je veoma praktičan.

image

Set ovog mešovitog alata je veoma koristan i jednostavan za prenošenje. Odličan izbor po povoljnoj ceni i najboljim uslovima kupovine očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *