Dobro svetlo za sjajnu atmosfera

naslov

Izbor rasvete u domu je veoma bitan kako bi to mesto bilo prijatno i lepo.

Pravo osvetljenje napraviće odličnu atmosferu u vašem domu. Najlepše je ono dnevno ali je potrebno naći i zamenu. Dobra rasveta će vam pružiti sigurnost i prijatnost. Kako bi vaš prostor bio prijatan i lep vodite računa o izboru lustera, sijalica, lampi. Pažljivo birajte rasvetu jer je to neophodno i vašim očima kako se ne bi naprezale. Važno je da sve bude funkcionalno sa pravom jačinom a i da se zadovolji taj estetski deo kao i da se sve uklopi u određeni prostor i enterijer.

image

U Tehnomedii birajte: led panele, led plafonjere, led reflektore, led stone lampe, led strele, spot lampe, stone lampe, zidne lampe.

Led paneli i plafonjere na primer celim obimom osvetljavaju svetlosno okruženje. Svetlo koje je usmereno samo na neku određenu tačku i jedno mesto je spot osvetljenje. Uglavnom se nalazi iznad radnih stolova ili kreveta. Ako želite jako ili slabije, toplije ili hladnije osvetljenje sve možete naći u Tehnomedia prodavnicama po neverovatno povoljnim cenama.

U odnosu na prostorije birajte svetla.

image

Za hodnik je najbolja led plafonjera. Ona će dati dovoljnu svetlost odmah čim se otvore vrata doma i samim tim i toplinu i prijatnost. Dnevna soba vam pruža mogućnost kombinacije. Tu odmarate, zabavljate se i provodite slobodno vreme ili se družite sa gostima i ukućanima. Važno je da prilagodite i kontrolišete količinu svetlosti. Možete kombinovati centralno osvetljenje i lampe. U spavaćoj sobi se opuštate i zato je potrebno postaviti toplo osvetljenje. Dobar izbor su stone i zidne lampe. Jaka svetla i rasveta su potrebni za trpezariju. Iznad površine stola na primer na 60 cm je potrebno da se postavi takvo osvetljenje. Za kuhinju stručnjaci predlažu kombinovanu rasvetu, jer se prilikom pripremanja hrana u ovoj prostoriji obavljanju različiti poslovi. Dodatni izvori svetlosti u vidu lampi i slično iznad sudopere ili radne površine su neophodni. Centralno osvetljenje se podrazumeva. Za kupatilo se preporučuje funkcionalno osvetljenje. Ako je malih dimenzija dovoljno je i led svetlo koje možete podesiti iznad ogledala.

image

Veliki i glomazni nepraktični lusteri su prošlost. Dekorativna rasveta i sijalice raznih dimenzija, oblika i jačine su odličan izbor. Jednostavno ih prilagodite svakom prostoru. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite rasvetu: Mitea, Prosto, Total.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *