Samo najbolje

samsung

Svakome je potreban dobar frižider za dugotrajnu svežinu namirnica i mašina za sušenje veša koja štedi vreme, prostor i energiju. Samsung je najbolji izbor. Iskoristite akciju do kraja januara i kupite ove uređaje po neverovatno povoljnim cenama.

Iskoristite specijalnu Samsung akciju u Tehnomedia prodavnicama i kupite mašinu za sušenje veša i frižider ovog brenda po neverovatno povoljnim cenama. Iskoristite ovu promociju do 31. januara i obezbedite vrhunski kvalitet po niskim cenama.

image

Samsung frižider će se lepo uklopiti u vašu kuhinju. Namirnice koje ćete odložiti zadržaće dugo svežinu i ispravnost. Samsung frižider RB3VRS100WW/EO je sa zamrzivačem dole je izuzetnog kvaliteta, veoma pregledan i lep služiće vas godinama. Gde god da se nalazi hrana u ovom uređaju, biće ravnomerno rashlađena jer sistem dopire do svakog ćoška i pregrade. Ovaj model poseduje reverzibilna vrata tako da možete sami da izaberete smer i stranu na koju želite da vam se vrata frižidera i zamrzivača otvaraju. Jednostavnom zamenom šarki i u drugom pravcu mogu da se otvore sva vrata. Frižider je veoma izdržljiv, bezbedan, pregledan i trajan. Bez problema možete u njega da smestite i teže namirnice poput lubenice, ili pripremljenu hranu u velikim šerpama na primer. Testirane police od zaštitnog stakla su pokazale da mogu da izdrže težinu do 100 kg. Led svetlom je osvetljen svaki deo frižidera. Ove Led lampice su jače, tanje i za razliku od običnih sijalica troše manje energije. Možete naslagati više flaša zahvaljujući pregradi za velike flaše. U tom posebnom delu flaše će biti sigurne, a neće se otkotrljati i polomiti a uvek će vam biti pri ruci. Samsung frižider ima regulator vlažnosti koji će duže sačuvati ukus i svežinu hrane. Pomoću regulatora Humidity Control Knob možete lako podesiti vlažnost vazduha u fiokama. Sami možete prilagoditi i podesiti svojim potrebama police. Prostor ćete na taj način lakše iskorititi i smestiti u njega velike i male namirnice ili boce.

Poseduje No Frost tehnologiju. Zahvaljujući tome olakšano je održavanje frižidera i nema otapanja pa se tako štede vreme i energija. U zamrzivaču i frižideru neće biti stvaranja leda, a zamrznute namirnice se neće lepiti međusobno. Brže će se rashladiti topla hrana. Visina ovog modela je 186 cm, a širina 59,5 cm. Zapremina je 371 l, a od toga frižider ima 228 l a zapremina zamrzivača je 89 l. Uređaj je štedljiv i energetske klase A+. Nije bučan, nivo buke je 42 dB. Frižider ima 4 police, 3 pregrade u vratima, posudu za jaja i 1 fioku za voće i povrće. Zamrzivač ima 3 fioke i posudu za led. Širina Samsung frižidera je 595 mm, visina 1 860 i dužina 650 mm.

Mašina za sušenje veša je potreba. Kardio kao i vežbe snage koje ste primenjivali nakon vađenja veša iz veš mašine prenosa do terase i kačenja na žice, sa dobrom mašinom za sušenje postaće samo uspomena. Samsung mašina će vam pružiti najbolje. Veš će mirisati fantastično i biće neverovatno mekan. Toliko će biti kvalitetno, nežno tretiran i osušen da ponekad nećete ni imati potrebu da ga peglate. U zavisnosti od vrste veša možete prilagoditi dužinu, jačinu sušenja kao i vrstu. Samim tim neće doći do gužvanja ili presušivanja.

Samsung mašina za sušenje veša DV70M5020QW/LE je odličan izbor. Štedljiva je i zahvaljujući energetskoj klasi A++ ušteda je 20% veća nego kod drugih. Nežniji, ekonomičniji i efikasniji način sušenja veša nudi tehnologija topotne pumpe. Sistem OptimalDry je ustavri pametni sistem za sušenje sa senzorima za vlagu, temperaturu i češćenje izmenjivača toplote. Najbolji rezultati sušenja proističu iz toga jer mašina kontinuirano podešava vreme sušenja. Samsung mašina za sušenje čuva i štiti odeću od oštećenja. Filtriranje je unapređeno, jer 2 u 1 filter poseduje dvoslojni mrežasti filter i onda se kontinuirano odvijaju procesi sušenja. Kada je potrebno čišćenje filtera kao i izmenjivača toplote podsetiće vas dva alarma. Jednostavno ćete proveriti nivo vode zahvaljujući indikatoru vode u rezervoaru i onda ćete lako videti koliko je iz vaše odeće izvučeno vode. Skraćeno je vreme sušenja. Za 35 minuta pomoću ciklusa brzog sušenja sve će biti suvo. Ima Smart check tako da ćete lako rešavati probleme ako dođe do njih. Smart check je sistem za automatski nadzor grešaka koji otkriva i utvrđuje probleme i nudi rešenja za probleme preko aplikacije za pametne telefone. Tako ćete uštedeti vreme i troškove za skupe popravke.

Ova kondenzaciona mašina sa toplotnom pumpom je kapaciteta sušenja 7 kg. Nije bučna i njen nivo buke je 65 dB. Poseduje brojne programe kao što su: posteljina, QuickDry 35′, pamuk, osetljivo rublje, vuna, mešovito rublje, nega odeće za aktivnosti na otvorenom, majice, sintetika, peškiri. Ima led displej, smart proveru, reverzibilna vrata, odloženi kraj. Poseduje dijamantski bubanj i 3 nivoa sušenja. Imate mogućnost da izaberete vreme sušenja. Sprečava gužvanje. Sa njom ste bezbedni jer ima i indikator zaključavanja za decu. Njena širina je 60, visina 85 a dužina 60 cm.

Pravo je vreme da opremite dom najkvalitetnijim uređajem. Na popustu kupite Samsung frižider i mašinu za sušenje veša. Akcija traje u periodu od 28. do 31. januara 2021. godine ili do isteka zaliha. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *