INDESIT – Svakodnevno kuvanje postaje jednostavnije

naslov indesit

Kupovina uređaja za pripremanje hrane i obroka je investicija na duže i zato je važno napraviti pravi izbor. Posetite Tehnomedia prodavnicu i neka vaš izbor bude Indesit ugradna rerna i ploča.

Indesit ugradna rerna IFW 6544 IX i ugradna ploča RI 260 C savršeno će se uklopiti sa vašim kuhinjskim elementima a povećana je i praktičnost kuvanja.

Poseduju brojne napredne i korisne funkcije, a pripremljena jela na Indesit uređaju biće najukusnija. Elegantan dizajn izdvaja ova dva modela koja možete spojiti u jedan i dobiti savršen uređaj za kuvanje, pečenje, dinstanje i pripremanje hrane.

S obzirom na visoki energetski razred Indesit štedi električnu energiju i ekonomičniji je od običnog šporeta sa ringlama na primer. Na kraju mnogo je jednostavnije i očistiti ovakav uređaj. Sa Indesit ugradnom rernom i pločom vaša kuhinja će izgledati elegantnije. Moderne tehnologije i mnoge opcije poboljšaće funkcionalnost a obroke ćete lakše pripremati.

Indesit ugradna rerna IFW 6544 IX je zapremine 71 l, energetske klase A, u prelepoj inox boji . Indesit rerna poseduje uklonjive police za istovremeno pečenje. Programe možete podesiti prema konkretnim tipovima hrane, poput pečenja pice, na primer. Ova multifunkcionalna rerna ima mehaničke komande i LCD displej. Dodatne karakteristike su display elektronske kontrole, 8 funkcija pečenja, ventilator. Jačina grejača je 2 900 W, a grill je 1 800 W. Naravno zahvaljujući svetlu u svakom trenutku moći ćete da proverite dokle se stiglo sa procesom pripremanja hrane. Vrata su dodatno ojačana i zaštićena jer imaju 2 stakla. Širina i visina Indesit ugradne rerne je 59,5 cm, a dužina je 55 cm.

U Indesit ugradnoj rerni je moguće simultano kuvanje različitih jela. Funkcija „Više nivoa (Cook 3) vam omogućava istovremeno pripremanje raznih jela, na primer možete ribu i povrće, na različite police. Izvadite posudu za koju je potrebno kraće vreme kuvanja i ostavite u rerni ono što zahteva duže vreme kuvanja. Klizne rešetke se mogu izvući ili postaviti na bilo koji nivo. Na vama je da izaberete pečenje na samo jednom nivou ili istovremeno pečenje različitih jela na istoj temperaturi na nekoliko polica. Rerna je idealana i za pečenje većih komada mesa. Ništa lepše i ukusnije od pečene pice ili hleba različitih veličina i vrsta, a sa opcijom pizza to ćete obaviti lako i besprekorno. Možete izabrati i opciju grill za pečenje ćevapa, odrezaka, kobasica, povrća…

Ako podesite funkciju lako kuvar (Freasy Cook) zagrevanje rerne nije potrebno i posebno se preporučuje za brzo kuvanje poluproizvoda, smrznuto ili prethodno kuvano. Eko termoventilacija sprečava prekomerno sušenje hrane blagom, intervalnom cirkulacijom vazduha za pečenje mesa na primer. OKRENI & KUVAJ (Turn & Cook) je funkcija koja automatski bira idealnu temperatura i vreme pečenja za čitav niz recepata uključujući meso, ribu, testenine, kolače i povrće. Na kraju kuvanja oglasiće se zvučni signal.

ploca

Kuvanje, prženje i dinstanje jednostavno i brzo obavićete na Indesit ugradnoj ploči RI 260 C. Ovu ugradnu ploču jednostavno smestite u odgovarajuće udubljenje u radnom delu kuhinje ili u nekom odvojenom a zajedno sa Indesit ugradnom rernom ovo je idealna kombinacija i spoj. Ova staklokeramička ugradna ploča je nezavisna, ima indikator preostale toplote, sa 1 dvostukom zonom za kuvanje. Poseduje karakterističan crveni sjaj koji proizlazi od keramičkih elelmenata a smešteni su ispod staklene površine. Za razliku od obične čelične ringle koja provodi toplotu staklena površina infracrveno zračenje propušta i tako toplotu provodi do posuda za kuvanje. Ravnomerno se zagreva sve što se od posuda nalazi na ploči i polako snižava temperaturu. Ne treba vam posebno posuđe, šerpe, džezve ili tiganji.

Upravljanje ugradnom pločom je senzorsko na dodir. Širina je 58 cm. Ima 4 grejne zone. Poseduje indikator preostale toplote. Korišćenje je bezbedno jer poseduje sigurnosnu bravu za decu. Visina ugradne ploče je 46 mm, širina 580 mm, a dubina 510 mm.

Uređaj se jednostavno održava, a rerna poseduje i opciju hidročišćenje.

Indesit ugradna rerna i ploča osmišljeni su tako da se savršeno uklapaju sa kuhinjskim elementima i povećavaju praktičnost kuvanja i zato je krajnje vreme da kupite ove uređaje u Tehnomedia maloprodajnim objektima po neverovatno povoljnoj ceni i odličnim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Pogledajte i ostale modele Indesit rerni i ploča.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *