Gedžeti za letovanje

x   T.

Pored garderobe, stvari za ličnu higijenu i male letnje apoteke obavezan deo letnjeg prtljaga zauzimaju i mobilni telefon, tablet, fotoaparat…

Tehnomedia letnja ponuda gedžeta

Fotoaparat

Letovanje bez fotoapara i nije letovanje. Kako ćete zabeležiti i sačuvati od zaborava brojne trenutke ovog leta. Fotografija govori više od 1 000 reči i zato vam je potreban kvalitetan fotoaparat. U vašem koferu ili putnoj torbi mora se naći malo mesta i za njega.

CANON ZOEMINI S2 Teal

Sa DSLR snimite fotografije izuzetnog kvaliteta. Dobar izbor za putovanja i letovanja su digitalni fotoaparati. Mali su i kompaktni i staju u džep ili torbu tako da vam uvek mogu biti pri ruci. Slike su fantastične zahvaljujući velikom broju megapiksela. Sa zumom možete i udaljene predmete koje želite lepo da slikate. Sa opcijom video snimaka doživljaj će biti kompletan. Mnogi modeli namenjeni su i profesionalcima i amaterima. Možete da isprobate razne tehnike ili eksperimentišete. Sa dodatnim funkcijama, jačom optikom… Tu je i snimanje video formata, 4K rezolucije…Sa GoPro kamerama zabeležićete sve momente pune adrenalina i avantura. Pravi hit su 2 u 1 fotoaparati i štampači. U isto vreme slikate i za tili čas dobijate fotografiju. Polaroid će zadovoljiti vaše zahteve. Dobićete lako i brzo sjajne fotografije sa Zoemini aparatima na primer. Tehnomedia nudi fotoaparate za svaku upotrebu i namenu.

Telefon

HUAWEI P50 Pro 8GB/256GB Gold

Dan na plaži ne možete da zamislite bez telefona. Zahvaljujući njima uvek ste u toku sa svim vestima i aktuelnostima u svetu, a i bićete u kontaktu sa ljudima. Istog trenutka svoju fotografiju možete postaviti na društvenim mrežama pa još i da ulepšate i provučete kroz filter. Smartfon je ustvari više uređaja u jedan. Služi vam kao telefon, fotoaparat, knjiga, tv, radio,mp3 plejer.

Vodite računa da ekran ne ošteti pesak i ne dođe u kontakt s vodom. Ako nemate WiFi na plaži sve što ste planirali završite kada odete u apartman ili tamo gde je internet besplatan. Obavezno proverite i da li je opcija za roming usluge isključena kako ne biste napravili veliki račun.

Tablet

OUKITEL RT1 RUGGED 10,1

Spremate se za odlazak na plažu i razmišljate da li da ponesete tablet. Ekran je osetljiv i morate voditi računa da ga ne oštetite, ali uživanje na plaži je zagarntovano. Možete da odgledate neki film, čitate zanimljivosti na internetu, čujete se s prijateljima ili slikate. Isto kao i smartfon može vam biti od pomoći kao navigacija kako biste lako pronašli i posetili neku ulicu, ustanovu ili mesto.

Bluetooth vodootporni zvučnici

JBL CHARGE 5 plava

Za dobar letnji provod, potrebni su vam i bluetooth vodootporni zvučnici. Otporni su na pesak, sunce i vodu, jer su napravljeni od kvalitetnih materijala. Poseduju moćan stereo zvuk i mogu neprekidno da emituju muziku satima i satima. Sa više uparenih modela i bluetooth-om dobićete snažan i jak zvuk za zabavu ili žurku.

Powerbank baterije

Za plažu vam je potrebana i powerbank baterija. Ona će zameniti izvor energije i omogućiti da vaš telefon bude uvek pun. Ima modela sa velikim kapacitetom koji će zameniti nekoliko punjenja uređaja.

Slušalice

SONY WFL900H.CE7

Ako ne želite na plaži da okolina čuje šta slušate i da ne uznemiravate druge ponesite i slušalice za plažu. Odličan su izbor, jer ćete se isključiti od svih sa plaže i uživati potpuno u atmosferi koju ste sami sebi napravili. Dobar izbor su one koje su otporne na visoke temperature, vodu i znoj. Naravno, osim za uživanje dobre su i za sportske aktivnosti. Ima raznih modela i zato pronađite model po svojoj meri iz naše bogate ponude.

Satovi

SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm BT Black

Letovanje osim što služi za odmor može da služi i za fizičku aktivnost. Zato su vam GPS satovi potrebni. Za plivanje i druge sportove ispratiće i beležiti sve vaše aktivnosti, jer su opremljeni raznim funkcijama i senzorima, kao i navigacijom. Obavestiće vas o aktivnostima na društvenim mrežama, porukama i propuštenim pozivima. Beležiće vaš odmor, kalorije i zdravstvene parametre. Obradiće podatke zahvaljujući opciji koju imaju za povezivanje sa aplikacijom u telefonu i prikazaće koliko ste bili uspešni tokom treninga i napraviti planove za dalje.

Zaštitite svoje uređaje

Zaštitite ekran od peska i vode vodootpornim futrolama. Na obojenim ekranima pojaviće se odsjaj, a oslobodićete ga se ako stavite zaštitnu foliju za sprečavanje odsjaja. Uvek u hladu držite uređaje.

Letovanje služi da napunite baterije i naoružate se pozitivnom energijom. Uživajte u odmoru.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *