Uštedite svoje vreme kvalitetno

rapid x jul

Ulepšajte svoje dane našom julskom ponudom. Kvalitetne uređaje koji štede vaše vreme kupite po top cenama.

Svoj dan zaokružite kvalitetnim uređajima kupljenim u Tehnomedia prodavnicama koji će vam olakšati svakodnevne aktivnosti.

Aparate iz naše letnje ponude brendova: Beurer, First i Blaupunkt kupite po šok cenama.

Julska vrela ponuda

FIRST 5096-4

Svi ovi aparati pored funkcionalnosti, praktičnosti i kvaliteta su lepo i elegantno dizajnirani. Štede vaše vreme, a rezultati su maksimalni.

Odlična kombinacija za početak dana je jutarnja kafa, smuti ili čaj i naravno topli sendvič. Uvek ste u škripcu s vremenom i želite da sve pripremite brzo, a da bude ukusno. Sa blenderima, kuvalima za vodu, aparatima za kafu, tosterima, rešoima sve ćete pripremiti za tren, jer ovi aparati i štede vaše vreme.

FIRST FA5343-3

Kuhinjski aparati

Svi vole tost. A uvek će biti po vašem ukusu i ispečen onako kako najviše volite u tosteru. Kontrolisaćete temperaturu i koricu kao i nivo hrskavosti. Imamo odličnu ponudu i ako volite tople sendiče, dvopek i meso sa roštilja bez dima kupite ga sada po letnjoj ceni i uštedite.

Zdrav obrok u blenderu napravićete za par sekundi. Sa mikserom je mućenje je efikasno zahvaljujući snažnom motoru i dugim metlicama od nerđajućeg čelika. Sa seckalicom proces pripreme jela znatno ćete ubrzati a sve će izgledati savršeno i kao pod konac.

Aparat za kokice

BLAUPUNKT FPC401

Ukusne, mirisne i tople kokice za par minuta imaćete na stolu zahvaljujući aparatu za kokice. Ove grickalice su dobra užina i jedna od najzdravijih sa minimumom kalorija. Kokice su omiljene grickalice mnogima. Najlepše su, najukusnije i najsvežije one koje pripremimo sami. Za to vam je neophodan ovakav aparat. U ovom električnom aparatu pripremićete ih bez upotrebe ulja ilimasti i biće gotove za 2 do 4 minuta. Vaš jedini posao je da sipate kukuruz u aparat i sačekate da vruć vazduh odradi svoje. Neće biti zagorelih kokica, kao ni potreba za dodatnim čišćenjem. Aparat je lepog dizajna i zauzeće malo mesta u kuhinji.

Aparat koji čisti vazduh

Vazduh u zatvorenim prostorima nije potpuno čist i verovali ili ne može biti i do 3o puta zagađeniji od onog napolju. Tu se nalaze čestice prašine, bakterije, isparenja u kuhinji kao i hemijskih sredstava koja koristimo. Kada otvorite prozor dočekaju vas i spoljna zagađenja. Zato vam je potreban aparat za tretiranje vazduha.

BEURER MK500

Iz naše julske ponude izdvajamo Beurer prečišćivač vazduha sa efektom morske soli. Obezbediće umirujući i svež vazduh u prostorijama. Vlaži disajne puteve na prirodan način, pomaže u ublažavanju simptoma astme i poboljšava spavanje. Pogodan je za prostor do 50 kvadrata. Vazduh se obogaćuje mineralima iz vode preko bloka isparivača vode. Dodatna jonizacija i čišćenje se vrši pomoću jonizacionog češlja, pre nego što se mineralizovani vazduh vrati u životnu sredinu. Veličina rezervoara za vodu je 6 l, a nivo buke nizak.

Šta god vam je potrebno od aparata za pripremu toplih ili hladnih napitaka, obroka ili snedviča, sve za ulepšavanje i sređivanje od frizure, brade ili celog tela do kontrole zdravlja i zdravog okruženja i večernjeg opuštanja potražite u Tehnomedia prodavnicama.

Merači pritiska

BEURER BM 58

Svoje zdravlje možete sačuvati pomoću redovnog merenja pritiska pomoću aparata za merenje pritiska. Bićete prezadovoljni i služiće vas godinama. Proizvođači garantuju za maksimalnu tačnost i preciznost. Jednostavni su, a pamte i upozoravaju kada srčani rad nije u redu. Merenje možete obaviti sami, kod kuće ili na poslu gde god poželite. Jednostavno ga spakujete i nosite sa sobom. Digitalni aparati za merenje pritiska iz Tehnomedie se jednostavno koriste i potrebnno vam je bukvalno par minuta kako biste bili sigurni i u svakom momentu znali koliki vam je pritisak.

Ovo je samo deo naše bogate julske ponude po top cenama. Sigurni smo da ćete od 159 različitih proizvoda različitih namena pronaći model po svojoj meri. Kvalitetne uređaje koji štede vaše vreme kupite po top cenama.

Pored velikog izbora uređaja i aparata, na raspolaganju su vam i povoljni načini plaćanja kao i online poručivanje, a uređaji će biti isporučeni na vaš kućni prag. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *