Hisense televizori donose iznenađenje!!!

x   T.

Hisense priređuje iznenađenje. Kupite televizor ovog brenda u prodavnicama Tehnomedie i dobijate garanciju u trajanju od 7 godina.

Sada je pravo vreme za kupovinu novog televizora. Naša preporuka su Hisense televizori. Očekuju vas popusti i neverovatno povoljne cene, a ako kupovinu obavite do kraja jula dobićete i neverovatnih 7 godina garancije. Standardne 2 godine + 5 dodatnih godina. To govori o kvalitetu ovih uređaja.

image

Pravo na dodatnu, odnosno produženu garanciju ostvarujete lako. Popunite registracioni obrazac u roku od 30 dana od datuma kupovine uređaja, koji se nalazi na fiskalnom računu i to najkasnije do 31. jula

Hisense televizori pružaju vam uživanje u savršenom kvalitetu slike i zvuka. Ove modele karakteriše širok raspon boja koji bukvalno uranja u realnu boju i tako nudi širok spektar senki na ekranu. Sve je realno sa fantastičnim bojama. U pojačavanju kontrasta pomažu duboke i bogate crne boje. Detaljima je dodata dubina tako da sve deluje stvarno.

Na Hisense OLED televizoru možete isključiti svaki pojedinačni piksel. Slike su neverovatno oštre, svetle i prikazane su u pravim bojama. Potpuno novi svet na izuzetno velikom ALR ekranu sa preko 8 miliona piksela doživećete sa 4K ULtra HD. Profesionalna audio tehnologija pokreće čist zvuk. Tako na primer, automatski može podeliti visoku, srednju i nisku frekvenciju Hisense Hi-Sound Pro i dobićete simfonijske karakteristike zvuka kroz različite zvučnike.

Hisense televizori izgledaju moderno, lepo i atraktivno. Dizajn je super tanak.

image

Period trajanja akcije je od 1. maja do 31. jula 2021.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i kupite Hisense televizor po svojoj meri. Dobijate 7 godina sigurnosti i bezbrižnosti i zato iskoristite ovu mogućnost. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *