Virtuelna realnost -Tehnomedia 3D

x   T.

Zavirite u Tehnomedia 3D virtuelnu prodavnicu jednim klikom.

Tehnomedia 3D prodavnica stvarno postoji u realnom svetu i fizički izgleda kao i svako drugo prodajno mesto.

Došli ste umorni nakon napornog dana i nije vam ni do čega? Morate da obavite kupovinu i da se informišete o nekom uređaju, ali nemate snage da odete do prodavnice? Virtuelna realnost je rešenje.

U ovo vreme pandemije i nesigurnosti virtuelna prodavnica je dobar izbor. Jer svaki proizvod možete videti “fizički” kako izgleda i možete se informisati kao da ste u prodavnici. Sve radite iz fotelje i udobnosti doma ili gde god da ste.

Sve je vrlo jednostavno. Uzmete mobilni telefon, tablet, laptop ili računar i uđete na naš sajt i kliknete na 3D VIRTUAL TOUR.

   n


Videćete ceo prostor. Vrata Tehnomedia virtualne prodavnice smo vam širom otvorili i možete da uđete i prošetate radnjom kada god poželite. Pogledajte celokupnu ponudu uređaja, aparata, dodatne opreme kao i u bilo kojoj našoj prodavnici.

Možete zaviriti u Tehnomedia virtuelni maloprodajni objekat preko računara i bez izlaska iz kuće. Udobno se smestite i krenite da istražujete i birate željeni proizvod.

U Srbiji je online kupovina 80 odsto veća nego u istom periodu prošle godine, objavila je Narodna banka Srbije. 

   n

Tehnomedia 3D virtuelna prodavnica nudi potrošačima asortiman proizvoda koji se nalazi i u svim našim prodajnim mestima. Jednina razlika je što je ovaj način veoma udoban, jer ne morate da izlazite iz kuće i možete prošetati radnjom i birati proizvede pokretom “miša” i klikom.

Tehnomedia je među prvima u Srbiji potrošačima otvorila svoja digitalna vrata i omogućila i ovakav vid komforne kupovine. Nema potrebe da trošite svoje dragoceno vreme obilazeći prodavnice ili da se nervirate zbog gužve, na primer. Sve možete obaviti jednim “klikom”.

   n

Radno vreme naše virtuelne prodavnice je 24 h.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite zbog čega.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *