Honor za dame - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » Telefoni » Honor za dame

Honor za dame

02.03.2021

Povodom Osmog marta specijalna Honor akcija u Tehnomedia prodavnicama.

Obradujte vašu dragu osobu Honorom i ostavite je bez teksta. U Tehnomedia prodavnicama izaberite Honor poklon iz naše specijalne praznične ponude i pokažite joj koliko vam znači. Izaberite Honor pametni sat ili slušalice. Na vama je da izaberete. Popusti su 40%, 31% i 28%. Pruža vam se jedinstvena prilika da kupite fenomenalan poklon i uštedite, a voljenu osobu usrećite.

Pokažite dami do koje vam je stalo i koja je njena uloga u vašem životu sjajnim Honor poklonom iz Tehnomedie. Izaberite: slušalice sa mikrofonom ili smart watch.

Zahvaljujući Honor satu šaljete joj i posebnu poruku. Shvatiće koliko je snažna i jaka i koliko prepreka može da savlada, jer je Honor sat odlična simbolika. Podsetićete je na uspehe i pobede. Setiće se koliko joj je malo potrebno do cilja i koliko je istrčala kilometara. Biće očarana poklonom jer će znati da joj se divite i da je volite zato što je takva posebna i jedinstvena. 

Sjajne karakteristike, bezbroj mogućnosti, jaka baterija širokog kapaciteta, otpornost i sportski dizajn čine Honor pametne satove sjajnim partnerom za sve dame. Sa smart watch na ruci bićete sigurni i bezbrižni. Honor je lak i prijatan za nošenje.

Ovi pametni satovi su otporni i izdržljivi. Prate i beleže zdravstvene funkcije. Broj koraka, kalorija, intenzitet fizičke aktivnosti. Možete pozivati i razgovarati, jer poseduju savršene mikrofone i zvučnike. Odličnu memoriju, izdržljivu bateriju i fenomenalne karakteristike.

Elegantne, lepe i originalne slušalice bubice sa mikrofonom daće joj do znanja da ste uvek tu za nju.

Akcija fenomenalnih Honor cena važi u periodu od 2. do 8. marta.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Izaberite na vreme poklon za vašu idealnu polovinu. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram