Honor za dame

x   T.

Povodom Osmog marta specijalna Honor akcija u Tehnomedia prodavnicama.

Obradujte vašu dragu osobu Honorom i ostavite je bez teksta. U Tehnomedia prodavnicama izaberite Honor poklon iz naše specijalne praznične ponude i pokažite joj koliko vam znači. Izaberite Honor pametni sat ili slušalice. Na vama je da izaberete. Popusti su 40%, 31% i 28%. Pruža vam se jedinstvena prilika da kupite fenomenalan poklon i uštedite, a voljenu osobu usrećite.

Pokažite dami do koje vam je stalo i koja je njena uloga u vašem životu sjajnim Honor poklonom iz Tehnomedie. Izaberite: slušalice sa mikrofonom ili smart watch.

image

Zahvaljujući Honor satu šaljete joj i posebnu poruku. Shvatiće koliko je snažna i jaka i koliko prepreka može da savlada, jer je Honor sat odlična simbolika. Podsetićete je na uspehe i pobede. Setiće se koliko joj je malo potrebno do cilja i koliko je istrčala kilometara. Biće očarana poklonom jer će znati da joj se divite i da je volite zato što je takva posebna i jedinstvena. 

Sjajne karakteristike, bezbroj mogućnosti, jaka baterija širokog kapaciteta, otpornost i sportski dizajn čine Honor pametne satove sjajnim partnerom za sve dame. Sa smart watch na ruci bićete sigurni i bezbrižni. Honor je lak i prijatan za nošenje.

Ovi pametni satovi su otporni i izdržljivi. Prate i beleže zdravstvene funkcije. Broj koraka, kalorija, intenzitet fizičke aktivnosti. Možete pozivati i razgovarati, jer poseduju savršene mikrofone i zvučnike. Odličnu memoriju, izdržljivu bateriju i fenomenalne karakteristike.

Elegantne, lepe i originalne slušalice bubice sa mikrofonom daće joj do znanja da ste uvek tu za nju.

image

Akcija fenomenalnih Honor cena važi u periodu od 2. do 8. marta.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Izaberite na vreme poklon za vašu idealnu polovinu. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *