Inverter klima Gree – hladi i greje

x Klima

Potreban vam je uređaj koji će vas i hladiti i grejati. Odličan izbor je inverter klima brenda GREE sa oznakom MUSE PROFI R32.

Jedan od najvećih svetskih proizvođača za klimatizaciju je kineska kompanija GREE electric appliances a sa ovogodišnjim modelom MUSE PROFI R32 12K bićete prezadovoljni. Ova inverter klima poseduje sve funkcije koje su vam potrebno tokom cele godine.

MUSE PROFI R32 je inverter split sistem model sa najnovijom G10 inverter tehnologijom kapaciteta 12 000 BTU. Opseg hlađenja kod ovog modela se kreće od -15 do +43 stepena celzijusa. Najjeftinije, najsigurnije i najčistije je grejanje pomoću inverter klime. Opseg grejanja ove klime kreće se u rasponu od -22 do +24 stepena celzijusa. Uređaj ima ugrađen WiFi a svi znamo koliko to može da bude od koristi. U njemu se nalazi najnoviji prirodni gas R32 koji je trenutno ekološki najpovoljniji odnosno najmanje šteti i zagađuje našu okolinu.

klima

Gree je u ovaj model ugradio i najnovije prečišćevače vazduha i to healthy filter i hladnu plazmu koji prema svim istaživanjima izvanredno obavljaju posao. X FAN funkcija sprečava stvaranje buđi, gljivica i bakterija dok I- FEEL funkcija brine o merenju temperature putem daljinskog upravljača.

Režimi rada su uglavnom standardni ali su pridodate funkcije inteligentnog predgrevanja i samoodleđivanja kao i zaštite od nedostatka freona i visokog i niskog napona. Grejač kompresora je još jedan bitan faktor prilikom kupovine ovakvog uređaja kao i dvostrani odvod kondenzata.

Ova klima štedi energiju, a to ćete osetiti na računu za struju na kraju meseca. Energetski razred je A++ za hlađenje i čak A+++ za grejanje što u potpunosti odgovara svakom domaćinstvu kada je u pitanju potrošnja struje kada ovaj aparat radi. Poseduje izuzetno tih režim rada.

Posetite Tehnomedia prodavnice i po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja nabavite Inverter klimu GREE i model MUSE PROFI R32. Ovo je savršen izbor. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *