Iskusite moć Huawei Pura70: Nova era pametnih telefona!

blog x   T.

Uživajte u nezaboravnom iskustvu pametnog telefona! Sa vrhunskom tehnologijom i elegantnim dizajnom, telefoni iz Huawei Pura70 serije pružaju vrhunske performanse i neodoljivu estetiku.

U svetlu brzog ritma tehnoloških inovacija, Huawei ne prestaje da oduševljava svoje korisnike. U 2024. godini, Huawei P serija evoluira u Huawei Pura 70 seriju, donoseći sa sobom revolucionarne karakteristike u mobilnoj fotografiji i dizajnu.

Uz pre-order do 30. maja 2024, kupovinom telefona imate priliku da osvoje vredan poklon – slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. Nadogradite svoje iskustvo sa ovim vrhunskim slušalicama i istražite sve mogućnosti Pura70 telefona.

image

I zato poručite već danas: https://bit.ly/pura70_preorder

Više od slikanja

Huawei Pura 70 serija nasleđuje genijalnost mobilne fotografije svojih prethodnika, ali ide korak dalje. Sa novim Ultra Lighting sistemom kamere, ovi uređaji su spremni da zabeleže čak i najbrže trenutke uz neverovatnu jasnoću i detalje. Naročito impresionira Huawei Pura 70 Ultra sa svojom revolucionarnom Ultra Lighting Pop-out kamerom, koja kombinuje tanak senzor od 1 inča sa velikim otvorom blende, postavljajući novi standard u mobilnoj fotografiji.

Dizajn

Huawei Pura 70 serija ne samo da pomera granice tehnologije, već i postavlja nove standarde u estetskom dizajnu. Sa Forward Symbol Design pristupom, ovi uređaji su minimalistički, ali elegantni, ističući se svojim modernim linijama i premium izgledom. Ova serija odskače od tradicionalnih geometrijskih oblika i uvodi novi, pionirski estetski pravac.

Inovacije u performansama

Huawei Pura 70 serija nije samo lepa spolja, već je i moćna iznutra. Sa svojim snažnim performansama, ovi uređaji su spremni da se suoče sa svim izazovima modernog digitalnog života. Bilo da je u pitanju multitasking, igranje najnovijih igara ili kreiranje sadržaja, Huawei Pura 70 serija će vas impresionirati svojom brzinom i pouzdanošću.

image

Da li kupiti Pura 70 ili Pura 70 Pro?

Sa sličnim karakteristikama, ali i određenim razlikama, ovi telefoni obećavaju vrhunsko iskustvo korisnicima. Hajde da ih malo bolje pogledamo i uporedimo.

  • Dizajn i dimenzije: Pura 70 Pro ima nešto veće dimenzije od svog prethodnika. Dok Pura 70 ima dimenzije 157,6 x 74,3 x 7,95 mm, Pura 70 Pro dolazi sa dimenzijama 162,6 x 75,1 x 8,4 mm. Ovo može biti važno za one koji vole veće ekrane ili veće telefone.
  • Ekran i rezolucija: Identične su karakteristike. Oba modela imaju impresivne LTPO OLED ekrane sa HDR podrškom i osvežavanjem od 120Hz. Međutim, Pura 70 Pro ima nešto veću dijagonalu ekrana (6,8 inča) u poređenju sa Pura 70 (6,6 inča), što može biti plus za one koji uživaju u većem prikazu.
  • Performanse i memorija: Ovi uređaji su prava zverka kada je reč o performansama. Oba rade na EMUI 14.2 operativnom sistemu i pokreće ih isti Kirin 9010 čipset. Imaju impresivnih 12GB RAM memorije, ali razlika se javlja u internoj memoriji. Pura 70 dolazi sa 256GB interne memorije dok Pura 70 Pro nudi neverovatnih 512GB.
  • Kamere: Ovde dolazimo do značajne razlike. Dok Pura 70 ima trostruku zadnju kameru od 50MP, 13MP i 12MP, Pura 70 Pro nadmašuje sa svojom trostrukom zadnjom kamerom od 50MP, 48MP i 12,5MP. Takođe, Pura 70 Pro nudi impresivnih 100x digitalni zoom, dok Pura 70 ima 50x digitalni zoom.
  • Baterije i punjenje: Oba modela dolaze sa snažnim baterijama, ali Pura 70 Pro pruža još impresivnije performanse u ovom segmentu. Sa baterijom od 5050mAh i neverovatnom snagom punjenja od 100W žično i 80W bežično, ovaj telefon obećava dugotrajnu upotrebu bez čestog punjenja. Pura 70 takođe ima impresivnu bateriju od 4900mAh i podržava brzo punjenje, ali ne na nivou svog naslednika.

Zaključak

Oba modela su impresivna na svoj način. Pura 70 nudi fantastične performanse i odlične kamere, dok Pura 70 Pro ide korak dalje sa većom internom memorijom, većim ekranom i neverovatnom snagom baterije i punjenja. Izbor između ova dva telefona zavisi od vaših želja i prioriteta. Huawei Pura 70 serija je više od pametnih telefona. Sa svojim inovativnim funkcijama, naprednim performansama i prefinjenim dizajnom, ovi telefoni postavljaju nove standarde u mobilnoj industriji.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *