Koža lica sve pamti

naslovn

Za pravilno tretiranje kože lica potrena vam je električna četka za čišćenje lica.

Važno je voditi računa i negovati kožu lica. Potrebno je da čišćenje kože obavite pravilno i da je hidrirate. Na kožu loše utiču prljavština, suv vazduh, temperaturne i vremenske razlike. Za svež, lep i negovan izgled temelj i osnova je dobro čišćenje lica. Najbolji saveznik i pomoć je aparat za negu kože lica i električna četka za čišćenje lica.

Nečistoću s lica od šminke ili spoljnih uticaja neće adekvatno ukloniti vlažne maramice, mleko ili miceralna voda. Električne četke za čišćenje lica su rešenje. Sa samo jednom četkom dobijate sve. Ona kombinuje vibriranje, okretanje, piling kože i čišćenje pora.

cetka

Budite sami svoj kozmetičar. Ne morate više da odlazite u kozmetičke salone i izdvajate novac za skupe tretmane. Pomoću ove četke sve možete obaviti kod kuće i uštediti pored para i vreme, a rezultati će biti fantastični.

Na ovaj način biće pilingovana koža i omekšana. Ovaj aparat odnosnio četka obaviće detoksikaciju kože lica, povećati protok krvi i limfnu cirkulaciju koja hrani vašu kožu.

Preparati za negu bolje će delovati na vašoj koži nakon tretiranja ovom četkom ili aparatom, jer će tako biti u potpunosti pripremljena. Pore su onda manje vidljive, mrtve ćelije kože otklonjene, a ostaci proizvoda kao što je šminka s lica odstranjena. U odnosu na uobičajeno umivanje ovaj mali aparat pruža mnogobrojne prednosti i benefite vašoj koži. Pored toga što će vaša koža biti besprekorno očišćena biće i izmasirana, blistava, sjajna i glatka. Ta masaža koja se dobija tretmanom i korišćenjem ove četke i aparata na koži dovodi do neverovatnog čistog i škriputavog osećaja. Šminka ne služi za skidanje šminke već samo kao završnica pri čišćenju lica. Maramicom ili tuferima uklonite šminku, a nakon toga upotrebite četku koja će otpušiti pore i dobro ih očistiti. Na ovaj način proizvodi i preparati koje koristite za negu kože lica će delovati na pravi način.

image

Korišćenje četke je jednostavno. Nakon upotrebe jednostavno je operite sapunom i ostavite da se osuši na vazduhu. Dlačice se oštećuju vremenom pa ih treba zameniti nakon određenog perioda upotrebe. Zamenu je potrebno uraditi i iz higijenskih razloga. Četka za čišćenje lica je izmenjiva a preporučuje se zamena četke svaka 3 meseca. Ovaj aparat i rezervne četke možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama. U odnosu na ručno čišćenje njen učinak je 6 puta jači. Brzinu tretiranja prilagodite sebi. Pored toga što će vaša koža biti dubinski i nežno očišćena, elastičnost kože je na ovaj način podstaknuta, a lice će izgledati kao sa reklame. Pomoću ovog aparata dubinski ćete očistiti pore. Preporuka dermatologa je tretiranje kože ovim aparatom par puta u toku nedelje.

image

Silkn aparat za negu kože Face Tite na primer smanjuje bore, zateže kožu, smanjuje fine linije i površinske pege sa kože uzrokovane godinama ili suncem, podmlađuje vlakna kolagena i elastina, podiže konture lica, zateže dublje slojeve kože, poboljšava strukturu i elastičnost kože. Pogodan je aparat za sve tipove kože a može se koristiti na celom licu i vratu. Aparat koristi revolucionarnu HT anti-aging tehnologiju.

Električna četka za negu kože lica je najbolji prijatelj žene. U Tehnomedia prodavnicama možete kupiti model po svojoj meri i uštedeti. Dobar i kvalitetan proizvod može biti vaš po neverovatno povoljnoj ceni, ako kupovinu obavite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *