Konzola koja se prilagođava vama

naslov

Gaming konzola vam omogućava potpuno uživanje u igranju igrica bilo gde i kad god poželite.

Nintendo konzola Switch Console (Gray Joy-Con) je drugačija i posebna jer dobijate 2 u 1, prenosnu i kućnu konzolu u isto vreme. Sa ovom konzolom možete se igrati na 3 načina. Sa klasičnim kontrolerima na televizoru, sa klasičnim kontrolerima na tabletu TV mode, rastavljanjem kontrolera i na tablet spajanjem njihovih delova na tabletu sa tablet tipkama, tabletop mode. Posetite Tehnomedia prodavnicu i nabavite ovu konzolu po neverovatno povoljnoj ceni. Namenjena je svim igračima. Ako ste zavaljeni ispred televizora pa volite tako da igrate igrice ili možda dok ste u pokretu Nintendo konzola Switch Console je odličan izbor.

Na ovoj Nintendo-voj konzoli koncept gaminga menjaju joy-Con kontroleri. Dizajn je fantastičan i omogućava osim klasične vibracije i dodatnu koju ćete osetiti u nekim igricama. Oko 20 sati trajaće posebne baterije Joy Coni. Ekran je 6.2-inčni i izuzetnog kvaliteta. 720p rezolucija prikazaće životopisne boje. Radijus vidljivosti je oko 120 stepeni i pod svim normalnim uglovima gledanja je slika dobra.

Ako igrate neke prosečne igre baterija će izdržati 4 sata rada, a pri zahtevnijim igricama oko 3 sata. Dobro je što se baterija brzo puni pa ćete za manje od 2 sata ponovo moći da nastavite sa igranjem igrica.

image

Zahvaljujući svojoj biblioteci igara, Nintendo Switch konzola je omiljena među igračima. Za konzolu je dosta zanimljivih igrica uspeo da izbaci Nintendo, poput Maria i Zelda. The Legend of Zelda: Breath of the Wild je igra koju mnogi vole, a naročito oni koji su odrasli uz Zelda serijal.

Zahvaljujući raznovrsnošću ponuđenih igara i načinu korišćenja Nintendo Switch konzola će vas osvojiti lako i brzo. Po povoljnoj ceni možete je kupiti u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

https://www.youtube.com/watch?v=CdWd8fUC71g&feature=emb_title
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *