Kupi Huawei Watch GT 4 i za dinar dobijate slušalice

blog x

Zamislite spoj modernog stila i vrhunske tehnologije koji će transformirati vaš svakodnevni život. Sada, uz Huawei Watch GT4 taj spoj postaje stvarnost.

Nabavkom pametnog sata Huawei GT 4, ostvarujete priliku da svoj stil obogatite vrhunskim Huawei FreeBuds SE 2 White slušalicama.Ovaj pametni sat sjaji svojim elegantnim dizajnom i brojnim inovativnim zdravstvenim i fitnes funkcijama.

  • Akcija traje do 31. oktobra. Iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu koja sjedinjuje eleganciju i tehnologiju i pretvorite svoje svakodnevno iskustvo u nešto posebno. Ne propustite priliku za unapređenje svoje svakodnevnice.

Osvežite svoj izgled sa ovim savršenim pametnim satom. Huawei Watch GT 4 donosi ažurirani dizajn koji pruža moderan izgled u poređenju sa svojim prethodnicima. Sat je dostupan u dve verzije: osmougaoni model od 46 mm i manji privezak inspirisan nakitom od 41 mm. Osim toga, nudi vam razne mogućnosti izbora kaiševa, prilagođavajući se vašoj odeći za dan.

Iz ponude izdvajamo:

image
  • Huawei pametni sat Watch GT 4 46mm Black (Phoinix-B19F)

Ovaj elegantni gadget donosi niz impresivnih karakteristika koje će unaprediti vaš svakodnevni život.

Ima 1,43-inčni AMOLED ekran u boji s impresivnom rezolucijom od 466 x 466 piksela, što rezultira kristalno jasnim prikazom sa gustoćom piksela od 326 ppi. Sjajan dizajn i vrhunski ekran čine ovaj pametni sat ne samo funkcionalnim, već i estetski privlačnim. Opremljen je Dual-band GNSS GPS-om s pet različitih sistema satelitskih antena, omogućavajući precizno praćenje vaših aktivnosti na otvorenom. Takođe, podržava Bluetooth verzije 5.2 i BR + BLE, omogućavajući jednostavno povezivanje sa vašim uređajima.

Sa snagom baterije od 524 mAh i bežičnim punjenjem, Watch GT 4 će vam omogućiti 14 dana korišćenja uz maksimalnu upotrebu, 8 dana za svakodnevnu upotrebu, ili 4 dana uz omogućen Always-On Display (AOD). Opremljen je sa nizom senzora, uključujući akcelerometar, žiroskop, magnetometar, optički senzor za otkucaje srca, barometar i temperaturni senzor, Watch GT 4 je pripremljen za praćenje raznih aspekata vašeg zdravlja i aktivnosti.

Dolazi sa HUAWEI TruSeen 5.5+ sistemom koji prati puls, nivo kiseonika u krvi (SpO2), spavanje i stres s maksimalnom preciznošću. Također, praćenje pulsa, SpO2 i upravljanje stresom olakšavaju održavanje optimalnog zdravlja. Sa 100+ režima za trening, ovaj pametni sat će vam biti od velike pomoći tokom vaših aktivnosti, a podrška za nezavisnu reprodukciju muzike dodatno unapređuje vaš doživljaj.

Možete da vidite SMS poruke na satu i brzo odgovorite sa unapred definisanim porukama ili emotikonima. Takođe, upravljanje rasporedom i zadacima je jednostavno pomoću aplikacije Kalendar na telefonu. Ovaj pametni sat je kompatibilan sa Android verzijom 8.0 ili novijom, kao i sa iOS verzijom 13.0 ili novijom.

Kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika sa crnim kaišem od fluoroelastomera. Veličina zgloba varira od 140 mm do 210 mm, a širina narukvice je 22 mm. Dimenzije sata su 46 k 46 k 10,9 mm, a težina bez narukvice je 48 g. Sa ovim pametnim satom doživite kombinaciju elegantnog dizajna, visoke funkcionalnosti i vrhunske tehnologije. Ovo je savršen sat za aktivne i stilizovane pojedince.

image

Huawei pametni sat Watch GT 4 41mm

Ovo je spoj elegantnog dizajna i napredne tehnologije. Izvanredan pametni sat dolazi s 1,32-inčnim AMOLED ekranom u boji, pružajući izvanredno bogatstvo boja i oštrinu s rezolucijom od 466 x 466 piksela i gustoćom piksela od 352 ppi. Uživajte u besprijekornom povezivanju zahvaljujući Bluetooth 2,4 GHz tehnologiji, koja podržava BT5.2 i BR + BLE. Opremljen Dual-band GNSS GPS-om sa pet različitih sistema satelitskih antena, ovaj sat pruža precizno praćenje vaših aktivnosti na otvorenom.

Huawei Watch GT 4 ima certifikaciju 5 ATM vodootpornosti, omogućavajući vam da se nosite s vodom u svakodnevnom životu bez brige. Sa baterijom kapaciteta 524 mAh i bežičnim punjenjem, trajanje baterije ovog pametnog sata je impresivno: 7 dana za maksimalno korišćenje, 4 dana za redovnu upotrebu, 2 dana uz omogućen Always-On Display (AOD).

Opremljen je brojnim senzorima, uključujući akcelerometar, žiroskop, magnetometar, optički senzor za otkucaje srca, barometar i temperaturni senzor. HUAVEI TruSeen™ 5.5+ sistem za praćenje zdravlja prati puls, SpO2, san i stres sa maksimalnom preciznošću, pružajući vam kontinuirane informacije o vašem zdravstvenom stanju. Pored toga, funkcije kao što su praćenje otkucaja srca, SpO2 i upravljanje stresom čine ovaj sat nezamenljivim za održavanje vašeg zdravlja. Podržava više od 100 režima za trening i omogućava nezavisnu reprodukciju muzike.

Omogućava vam da vidite SMS poruke direktno na satu i brzo odgovorite pomoću unapred podešenih poruka ili emotikona. Takođe možete da upravljate svojim rasporedom i zadacima preko aplikacije Kalendar na telefonu. Kompatibilan je sa uređajima koji koriste Android 8.0 ili noviji i iOS 13.0 ili noviji.

Ovaj pametni sat dolazi u kućištu od nerđajućeg čelika. Veličina zgloba varira od 120 mm do 190 mm, a širina narukvice iznosi 18 mm. Dimenzije sata su 41,3 x 41,3 x 9,8 mm, a težina iznosi 37 g bez narukvice.

Zaključak

Iskoristite ovu neverovatnu ponudu. Kupite savršeni sat i uz to, za samo 1 dinar, dobijate i besprekorne slušalice!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *