Kupi parnu stanicu i daska za peglanje je tvoja za 1 dinar

blog x

Kupi mudro, peglaj efikasno. Iskoristi akciju – kupi i uštedi.

Peglanje možda nije omiljena kućna obaveza, ali uz pravu peglu, proces može postati brz, jednostavan i efikasan. Tefal, renomirana marka u svetu kućnih aparata, donosi nam svoju najnoviju inovaciju – Tefal Express Easy SV6131E0 parnu stanicu. Sa ovom peglom koja je namenjena da ubrza i olakša čitav proces peglanja sve je lako.

Capture

Ova parna stanica je jedan od najprodavanijih prozvoda i sada je možete kupiti po top ceni. Razlog više da obavite kupovinu je taj što dobijate sjajnu dasku za peglanje za samo 1 dinar.

Zašto da kupim ovu parnu stanicu?

Zato što je brza i efikasna. Ovaj model se ističe svojom sposobnošću da brzo dostigne radnu temperaturu. Zahvaljujući naprednom sistemu grejanja, pegla je spremna za upotrebu za samo nekoliko trenutaka. To znači da ćete moći da počnete da peglate brže nego ikada ranije, štedeći dragoceno vreme. Skraćujete vreme peglanja i do 30%.

Zato što ima neverovatnu snagu pražnjenja parom. Jedna od ključnih karakteristika ove pegle je moćno pražnjenje pare. Stalni snažan udar pare olakšava uklanjanje čak i najtvrdokornijih nabora i nabora sa odeće. Ovo je posebno korisno za tkanine poput lana ili pamuka koje često zahtevaju dodatnu negu da bi bile glatke. Calc Clear tehnologija osigurava dugotrajne performanse pare.

Zato što ima prostrani rezervoar za vodu koji omogućava dužu upotrebu bez potrebe za čestim dopunama vode. Veći rezervoar takođe znači da ćete moći da obradite više veša bez prekida. Proizvodnja pare se prilagođava različitim tkaninama, omogućavajući vam da postignete savršene rezultate bez obzira na vrstu odeće. Demontažni rezervoar za vodu od 1,7 l omogućava dugotrajno peglanje.

Zato što ima nelepljivu površinu. Peglanje može biti frustrirajuće ako se odeća lepi za dasku za peglanje. Tefal Ekpress Easi SV6131E0 dolazi sa visokokvalitetnom nelepljivom površinom koja smanjuje trenje između pegle i tkanine. Ovo obezbeđuje glatko klizanje pegle i sprečava oštećenje tkanine. Xpress Glide grejna ploča osigurava savršeno klizanje za lakše peglanje uz veće uživanje.

image

Zašto što sa njom možete i vertikalno peglati. Sa ovim modelom imate i mogućnost praktičnog vertikalnog peglanja za sređivanja u poslednjem trenutku ili za duže sesije peglanja.

Zato što ova pegla dezinfikuje tkanine. Uz prirodnu snagu pare, redukuje viruse, bakterije i klice do 99,99%.Prema rečima proizvođača to su pokazali testovi rađeni u nezavisnim laboratorijama, koristeći aparat na pamučnim tkaninama, sporim pokretima napred-nazad 3 puta. Kombinacija toplote grejne ploče i pare ubija do 99,9% mikroba bakterija  za maksimalnu higijenu.

Zato što se automatski isključuje. Bezbednost je takođe važan aspekt svakog kućnog aparata. Ova pegla se automatski isključuje ako je ne koristite određeni vremenski period, smanjujući potrošnju energije i rizik od požara.

Zaključak

Ovaj model parne stanice donosi niz inovativnih funkcija koje proces peglanja čine bržim, lakšim i efikasnijim. Njegova brza priprema, snažna para, veliki rezervoar za vodu, neprijanjajuća površina i automatsko isključivanje čine ga impresivnim izborom za sve koji žele da pojednostave svoju rutinu peglanja. Sa ovom peglom, vaša odeća će izgledati besprekorno glatka, a uštedećete dragoceno vreme i trud. Ovo je pametna investicija.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *