Kupovina pomoću WEB kredita

naslovna

Bez papirologije i odlaska u banku, bez potvrde o zaposlenju i veoma brzo moći ćete da obavite online kupovinu na rate.

Rešili ste da kupite neki uređaj ili aparat, ali ne želite da odlazite u banku, već da sve to obavite kod kuće iz fotelje. Tehnomedia u saradnji sa Raiffeisen bankom vam pruža i tu mogućnost.

Online kredit, odnosno online kupovinu na rate obavićete za 20 minuta. Na ovaj način olakšaćete sebi kupovinu i bolje rasporediti i rasteretiri svoja mesečna primanja i novčana sredstva.

Nije vam potrebna potvrda o zaposlenju. Dovoljan vam je samo lični dokument do 60 000 dinara. Za veći iznos potrebna su vam i 3 poslednja mesečna izvoda u PDF formatu iz banke u kojoj primate zaradu.

Nije potrebno ni jednom da odete do banke, jer je sve 100 % online. Sve je lako. Sa vama će agent banke obaviti kratak video razgovor. Dakle nije potrebno da odete u filijalu banke pa čak ni za potpisivanje ugovorne dokumentacije.

x   T.

Pogodnosti Web kredita su brojne.
Web kredit je dostupan svim građanima u iznosu od 8. 000 do 400.000 RSD. Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate. Vi sami birate broj rata (od 3 do 24). Prevremena otplata kredita je bez naknade.
Možete aplicirati i ukoliko niste klijent Raiffeisen banke. Tekući račun će Vam biti automatski otvoren u toku realizacije kredita, bez naknade održavanja u prvih 12 meseci. Prenos zarade nije obavezan.
Biće Vam omogućeno besplatno mobilno i internet bankarstvo, kao i SMS obaveštenja, radi lakšeg praćenja otplate kredita. Na vama je samo da izaberete željeni proizvod i izdvojite malo vremena.

Ukoliko ste već klijent Raiffeisen banke sve još jednostavnije.

Neće Vam se otvarati novi tekući račun. Ukoliko primate zaradu u Raiffeisen banci, nisu Vam potrebni mesečni izvodi čak ni za kupovinu preko 60.000 RSD.

Reprezentativni primer

reprpr

Šta je sve potrebno da biste aplicirali za Web kredit?

Minimalni uslovi

Da biste aplicirali, potrebno je da budete zaposleni ili penzioner, sa mesečnom zaradom/penzijom većom od 14.000 RSD. Ukoliko ste zaposleni, neophodno je da imate minimum 6 meseci ukupnog radnog staža, i da radite kod trenutnog poslodavca minimum 3 meseca. Potrebno je da imate bar 22 godine u trenutku podnošenja zahteva za kredit, i da niste stariji od 65 godina u trenutku otplate poslednje rate kredita.

Važeća lična karta ili pasoš

Ukoliko lični dokument ne sadrži adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i:
dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili
račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebni su mesečni izvodi od banke

Potrebno je priložiti poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu u elektronskoj formi. Izvode u PDF formatu obično dobijate i-mejlom od banke u kojoj primate zaradu ili ih možete preuzeti kroz internet ili mobilno bankarstvo. Apliciranje za WEB kredit nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.

Broj telefona u domaćoj mreži

Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i dalje komunikacije.

Uređaj sa kamerom

Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku aplikaciju možete nastaviti na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

naslov

Procedura podnošenja zahteva za web kredit je veoma jednostavna. Odaberite proizvod koji želite da kupite i stavite u “ korpu ”. Zatim kliknete na ” korpu ” i u načinima plaćanja izaberete Web kredit. Proces apliciranja započinjete nakon potvrde.

Jednostavan, brz, siguran i bezbedan način online kupovine na rate moguće je i pomoću Web kredita u Tehnomedii. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *