Lako i brzo peglanje sa Leifheit daskom

x   T.

Olakšajte sebi peglanje veša pomoću kvalitetne daske za peglanje.

Mnogi ne mogu da zamisle ovaj posao i kućnu obavezu bez daske za peglanje. Lakše, brže i bolje ispeglaćete veš na kvalitetnoj i dobroj dasci. Predlažemo Leifheit. U Tehnomedia prodavnicama možete izabrati model po svojoj meri.

 x

Leifheit AirBoard Ekpress daska

Olakšajte i ubrzajte peglanje uz inovativne Leifheit daske AirBoard Ekspress. One reflektuju paru i toplotu i time peglaju veš i sa donje strane. Ova daska je lakša od tradicionalnih daski za peglanje i besprekorna je za upotrebu sa parnom stanicom. Daska je opremljena snažnim i fiksnim ležištem od metala i zato je pogodno za držanje parnih stanica. Površina za peglanje leži na stabilnom ramu i može se na neujednačenim podovima i stabilizovati tako da u svim uslovima možete lepo ispeglati bilo koji deo garderobe, posteljinu i slično. Peglanje će vam biti prijatno, jer je visina daske podesiva.

Izrada

Površina daske je izrađena od lagane specijalne plastike i zahvaljujući tome lakše se otvara, zatvara i pomera. Lakša je od ostalih, a stabilna je i dobro prijanja. Konstrukcija je izrađena od ekspandiranog metala. Navlaka je napravljena od perforiranog pamuka i može da se pere u veš mašini. Možete da je smestite bilo gde u domu, jer zauzima vrlo malo mesta.

image

Ova daska je jednostavno savršena i zato je odličan izbor. Potražite je u Tehnomedia prodavnicama, jer je Tehnomedia totalno drugačija od drugih

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *