Leaders Factory 23’: Tehnomedia inspiriše i razvija buduće lidere

blog x

Na Biznis akademiji za mlade u okviru događaja Leaders Factory 23 , predstavnik naše kompanije je održao inspirativno predavanje koje je ne samo obogatilo znanje studenata već i postavilo temelje za izgradnju održivih veza između obrazovanja i poslovnog sveta, otvarajući vrata ka zajedničkom putovanju ka uspehu.

U dinamičnom svetu biznisa, pronalaženje prave prilike za mlade talente postaje sve izazovnije. Događaj Leaders Factory 23 , koji je nedavno okupio studente Biznis akademije za mlade, bio je ne samo prilika za našu kompaniju da se predstavi, već i platforma za deljenje vrednih iskustava i znanja. Slađan Milošević, rukovodilac sektora za pravna lica i internet prodaju u kompaniji Tehnomedia, održao je inspirativno predavanje na temu “Timski rad i konflikti”.

Utisci našeg kolege su izvanredni.

   n

“Polaznici su bili veoma zainteresovani i utisci su zaista pozitivni. Osetio sam interes studenata, a interaktivna atmosfera je dodatno doprinela tome. Njihova želja za učenjem i postizanjem uspeha u poslovnom svetu bila je jasno vidljiva, što nas kao kompaniju čini ponosnim podržavaocem ovakvih inicijativa”, rekao je Slađan Milošević.

“Ova prilika da delimo iskustva i znanje sa mladim generacijama je neprocenjiva i radujemo se nastavku ovakvih interakcija u budućnosti”, zaključio je.

Jedan od sponzora događaja bila je upravo Tehnomedia, kompanija koja već 22 godine uspešno posluje na domaćem tržištu.

  • Tehnomedia: 22 godine uspeha i razvoja

Studentima su predstavljene osnovne informacije o kompaniji Tehnomedia – misija, vizija, strategija, formiranje timova, saradnja, povezivanje sektora i koordinacija. Ovo je bila prilika da studenti bolje razumeju kontekst kompanije, pored predavanja o timskom radu. Fokus naše kompanije se zasniva na razvoju mladih talenata i podršci njihovom profesionalnom rastu i bio je jasno istaknut tokom predstavljanja kompanije.

   n
  • Leaders Factory 23: Spajanje kompanija i budućih zaposlenih

Miloš Jovanović, Sky High Business Development istakao je važnost Leaders Factory 23 projekta u kontekstu trenutnih izazova na tržištu zapošljavanja. Ideja je spajanje kompanija sa budućim zaposlenima, selekcija najboljih kandidata, njihova edukacija, sprečavanje odliva kvalitetnih mladih ljudi i jačanje lokalne i biznis zajednice. Projekat sadrži 24 edukacije koje traju ukupno 48 sati, pružajući studentima priliku da steknu praktična znanja i veštine. Kompanije koje učestvuju imaju priliku da prime studente na praksu, testiraju njihova znanja i motivaciju, s ciljem da zadrže najbolje kandidate.

Kompanija Tehnomedia prepoznata je kao jedna od najuspešnijih kompanija na tržištu, a naš kolega Slađan Milošević podelio je uspešnu priču i iskustva kompanije sa studentima.

Leaders Factory 23’ nije samo pružio uvid u rad kompanije Tehnomedia, već je i postavio temelje za razvoj budućih lidera. Kroz predavanje, predstavljanje kompanije i aktivno uključivanje u projekat, Tehnomedia je pokazala posvećenost podršci mladima na njihovom putu ka uspešnoj karijeri.

   n

   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *