LG Velvet

x Velvet

Premijum dizajn je jedna od glavnih odlika LG Velvet telefona, kao i dvostruko zakrivljeni prednji i poleđinski panel. Taj specifični LG fluidni format je prijatan za oko i dodir.

Ovaj pametni telefon odlikuje: uglađen minimalistički dizajn, 6,8″, bioskopski FullVision, LG 3D procesor za zvuk, automatski titlovi medija, ultravisoka rezolucija. Stabilna kamera.

Ono što prvo primetite je prelep Velvet dizajn. Šaren, uglađen i sjajan pa podseća na somot. Tanak je, ergonomski dizajniran i sadrži linearnu trostruku kameru koja liči na kap vode sa dva objektiva ispod stakla.

Ovaj telefon krasi 6.8-inčni Cinema FullVision OLED panel prednji displej sa FHD+ rezolucijom. Odnos stranica je 20.5:9. Izrez sa 16MP selfi kamerom je smešten u ekran. Jedinstveni “raindrop” dizajn trostrukog sistema kamera nalazi se na poleđini telefona. Te kamere poseduju 48MP glavni, 8MP ultraširoki i 5MP senzor dubine.

Rezolucija je ultravisoka. Nećete propustiti nijedan detalj i zabeležiće svaki trenutak. Za neverovatan prikaz detalja šum smanjuje senzor od 48 MP. Sve što zabeležite biće besprekorno i u uslovima slabog osvetljenja, a fotografije svetlije ijasnije pomoću tehnologije bininga piksela.

Imaćete neverovatan bioskopski dožiljaj zbog realne reprodukcije boja sa stereo zvučnikom. Zahvaljujući bioskopskom POLED širokom ekranu od 6,8 inča kao i odnosu strana 20,5:9 za koje se prvobitno izrađuju filmovi.

Kamera je stabilna i sa ovim modelom zaboravićete na zamućene fotografije. Sve to zahvaljujući visokim performansama tako da će snimanje dati sjajne rezultate. Uprkost slabom osvetljenju na primer, video-sadržaji biće bez ikakvih trzaja kao da su snimljeni stabilnom kamerom i bez potrebe za držačem. LG Velvet registruje i onaj najtiši zvuk, a možete snimati i najsloženiji i biće kristalno jasan. Od šapata do savijanja papira ili šuštanja sve će ostati zabeleženo.

U isto vreme možete da obavljate više radnji zahvaljujući LG dvostrukom ekranu. Možete da ga koristite i kao igračku konzolu, ili da četujete dok gledate televizijske emisije.

Titlovanje medija je automatsko. Telefon uživo prikazuju automatske informacije u realnom vremenu o mediju koji trenutno gledate. Bez povezivanja sa mrežom titlovi se generišu iz vašeg uređaja direktno kako bi se obezbedila veća privatnost i manje kašnjenje.

Osmojezgarni Snapdragon 765G čipset pokreće LG Velvet mobilni telefon koji za 5G mrežu ima podršku. Skladišni prostor je moguće proširiti preko microSD kartice, a inače iznosi: 6 GB RAM-a i 128GB.

Na ovom telefona LG 3D procesor za zvuk je besprekoran. Ton koji čujete je pametan i savršen. Naime, AI zvuk analizira preko 17 miliona zvukova i prepoznaje sadržaj koji slušate tako da koristi idealna rešenja za podešavanje zvuka. Sve se čuje jasnije, čistije, bogatije i realističnije.

Baterija je kapaciteta 4300mAh, sa podrškom za 15W brzog punjenja i 9W bežičnog punjenja. Dostupan je u varijantama: Aurora bela, Aurora siva, Aurora zelena i Illusion Sunset. Bateriju lako možete napuniti za ceo dan. Superbrzo punjenje omogućava da sa 0% dospete do 100% napunjenosti brže nego ikada.

LG Vevlet je odličan izbor, a po fantastičnoj ceni i odličnim uslovima kupovine i plaćanja možete ga nabaviti u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

x LG Velvet L

LG…

LG mobilni telefoni otkrivaju nove vrhunce u iskustvu mobilne telefonije. Najnovija tehnološka dostignuća, od vrhunskih Android telefona, do LG telefona sa GPS-om i Bluetoothom.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *