Savršenstvo čišćenja zove se robotski usisivač Roomba i7+

x Blog

Ovaj usisivač obavlja posao umesto vas. Brz je, efikasan, moćan i nije bučan. Svaki uloženi dinar višestruko će vam se isplatiti.

U ponudi su mnogi robot usisivači, jeftine kopije koje ne mogu da ispune ni delić onoga što mogu da urade oni pravi. U Tehnomedia prodavnicama očekuju vas samo provereni, kvalitetni i originalni proizvodi. Jedan od najboljih robot usisivača je i-Robot usisivač ROOMBA i7+. Iskoristite vreme popusta i nabavite ga po najpovoljnijoj ceni. On brine o vašem zdravlju, jer će higijenu životnog prostora dovesti do perfekcije. Štedi i ono što svima nedostaje, vreme.

image

Sa ovim robot usisivačem ne morate da razmišljate o usisavanju nedeljama. Naime, Robotski usisivač iRobot® Roomba® i7 + sa automatskim pražnjenjem smeća i prljavštine Clean Base ™ automatski prazni posude sam. Pamti različite mape i nazive soba tako da možete prilagoditi čišćenje, upravljati glasovnim komandama (koristeći Alexa ili Google assistant) ili putem aplikacije iRobot HOME podesite čišćenje odredjene sobe. Dakle, pamti mapu vašeg doma, prilagođava se, pronalazi prljavštinu, prazni se sam i odlučuje koji je najbolji način za čišćenje. Zahvaljujući tehnologiji mapiranja Imprint™ Smart robot usisivač ima potpunu kontrolu, koje prostorije se čiste i kada i odlično razlikuje kuhinju od dnevne sobe, na primer.

Idealan je za domove sa kućnim ljubimcima. Glasovno upravljanje obavlja putem digitalnih asistenata Alexe / Google Assistant. Bez obzira da li je nered u kuhinji ili na nekom drugom mestu, Roomba® i7+ robotski usisivač postaraće se da pokupi sve. Amazon, Echo, Alexa i svi ostali logotipi su zaštitni znaci Amazon.com, Google Inc. i njihovih partnerskih kompanija. Google home je zaštićeni znak kompanije Google LLC. Premijum AeroForce® 3-stepenski sistem čiščenja koristi dva višeslojna valjka i Power-Lifting tehnologiju, koja omogućava 10-x veću usisnu snagu za uklanjanje prljavštine, većih čestica i dlaka kućnih ljubimaca. Senzori Dirt Detect™ prepoznaju više zaprljana mesta i daju signal robotu da im posveti više pažnje.

Mnogo je prednosti korišćenja ovog robot usisivača. Brine o čišćenju od početka do kraja. Zaboravićete kada ste poslednji put usisavali. Automatski se prazni u kesu za jednokratnu upotrebu koja sadrži 30 posuda za prljavštinu i prašinu. Premijum 3-stepeni sistem čišćenja i dvojni gumeni valjci omogućavaju snažno čišćenje.

Uz dodatak kontrole sa vašeg pametnog telefona, čišćenje je lako i samo vama prilagođeno. Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7+ uči, pamti mapu i prilagođava se vašem domu, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i mape više spratova, i tako zna koju mapu treba upotrebiti bez obzira o kom se spratu radi. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem, sve dok ne obavi posao.

Verovali ili ne on podiže, usisava i filtrira i sa 10 puta većom snagom. Posebno dizajnirana četka za čišćenje uglova, dvojni gumeni valjci za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.

Umesto igličastih četki koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, jedinstveni dvojni gumeni valjci prijanjaju na različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvenim podlogama i tepisima, kako bi temeljno očistile podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s podova bez upetljavanja

gumeni valjci

Četka za brisanje ivica je posebno dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi odvojila nečistoću od ivica i uglova i uspešno je usisala sa podova. Čisti ono što vidite, filtrira nevidljivo. Visoko efikasni filter zadržava do 99% plesni, polena, grinja, psećih i mačijih alergena. Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja u domu i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

Vidite, on sve sam uradi umesto vas, a održavanje je jednostavno. Samo isperite pod mlazom vode perivu posudu od zaostale prašine i prljavštine.

Kompanija iRobot

iRobot je globalna kompanija koja je prodala preko 25 miliona robota širom sveta. iRobot proizvodi, uključujući Roomba i porodicu robotskih brisača Braava koriste napredne tehnologije i koncepte u oblasti čišćenja, brisanja i navigacije. Kako navode iz ove kompanije: ” Inžinjeri iRobot-a grade ekosisteme robota i tehnologiju koji će oblikovati pametne domove”. iRobot® je vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu. Razvijaju i proizvode robote koji omogućavaju ljudima da rade više kod kuće i van kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje kuće kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisivač.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovaj idealan usisivač po sniženoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *