Uskoro otvaranje još jedne Tehnomedie u Beogradu

x Blog Otvaranje Beograd

Kompanija Tehnomedia centar doo 26. novembra svečano otvara novi maloprodajni objekat u Beogradu u ulici Cara Nikolaja II broj 41.Ovo je 47.prodavnica u zemlji i 7. po redu u glavnom gradu.

Ako želite najbolje za svoj dom ili poslovni prostor prisistvujte svečanom otvaranju 47. po redu Tehnomedia prodavnice u samom centru Beograda, na Vračaru i opremite svoj dom uređajima i aparatima koji poseduju najsavremenije tehnologije. Najbolje brendove i sve ono što vam je neophodno uskoro ćete naći na jednom mestu.

“Za potrošače i kupce obezbedili smo kao i uvek najbolje. Nadamo se da će potrošači biti zadovoljni uslugom i ponudom kao i cenama”, poručuju iz Tehnomedia kompanije.

Nova Tehnomedia prodavnica se prostire na 160 kvadratnih metara. U ponudi vas očekuje impresivan asortiman proizvoda po pristupačnim cenama i fantatsičnim uslovima plaćanja. U Tehnomedia prodavnici kupovinu ćete obaviti brzo, lako i sigurno. A 6 ljubaznih i obučenih prodavaca su tu da vam pomognu ako ste u dilemi oko izbora nekog proizvoda kao i da odgovore na svako vaše pitanje.

Radno vreme je radnim danima od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 19.

  n

Na otavarnju vas očekuju aktuelni popusti i iznenađenja.

NA REDOVNE CENE 15% POPUSTA DOBIĆETE NA BELU TEHNIKU, TV, AUDIO I VIDEO, KAO I NA IT I TELEFONE. NA MALE KUĆNE APARATE I PERIFERIJE SLEDUJE VAM 20% POPUSTA.

Sada već tradicionalno Tehnomedia vas na sam dan početka rada prodavnice daruje vrednim poklonima. Ko zna možda ćete baš vi tog dana imati sreću. TRI 47. KUPCA DOBIJAJU NA DAR OD TEHNOMEDIE: televizor, usisivač i ugradnu ploču. Potrebno je samo da 26. novembra obavite kupovinu veću od 2 000 dinara.

image

47. kupcu Tenomedia poklanja veliki FOKS DLED televizor dijagonale 50″ ( 127 cm ).

Model nosi oznaku 50DLE788 android 9.0 4K. Redovna cena ovog tv uređaja je 44 450 dinara.

Ovaj smart TV ima odlične karakteristike i sjajne mogućnosti. Ekran je ravan, odnos stranica 16:9, a rezolucija je 3840 x 2160 UHD 4K. Tehnologija ekrana: TFT sa aktivnom matricom. DIRECT LED je pozadinsko osvetljenje. Quad Core: ARM Cortex-A53. Memorija: 8 GB, RAM 1,5 GB. Osvetljenost ekrana: 250 cd, a vreme odziva: 9,5 ms. Integrisan WiFi. Podržava: Google Play Store, deljenje ekrana sa mobilnim uređajem, daljinsko upravljanje pomoću mobilnog uređaja, bežičnu tastaturu i miša i još mnogo toga.

image

94. kupac dobija na dar Whirlpool ugradnu ploču čiji model nosi oznaku AKT 8190/BA.

Umesto da platite 28 880 dinara, koliko iznosi redovna cena, dobićete je za 0 dinara, jer Tehnomedia želi da vas obraduje i daruje. Ovo je staklokeramička ugradna ploča. Crne je boje, nezavisna, a upravljanje je senzorsko, na dodoir. Sugurna, bezbedna i kvalitetna služiće vas godinama. Ako tražite najbolje sa Whirlpool-om to i dobijate. Izdvajamo funkcije i karakteristike: tajmer, indikator preostale toplote, indikator uključena ploča, Zero Gap – nula razmaka pri ugradnji. Ukupna jačina, kao i priključna snaga iznose 6300 W. Staklena površina je laka za održavanje, a ivica je koso brušena.

image

Tehnomedia 141. kupcu poklanja izuzetan Bosch usisivač BBH32101.

Cena ovog akumulatorskog usisivača je 28 330 dinara. Sa njim je moguće čišćenje na svim nivoima.

Dobićete besprekorne rezultate temeljnog čišćenja na svim tipovima podova, zahvaljujući visoko efikasnoj tehnologiji bez kese i četki za sve tipove podova AllFloor HighPower Brush. Prljavštinu lako uklanja od poda do plafona. Praktičan je i fleksibilan jer u jednom uređaju ustvari dobijate 2 u 1: ručni i baterijski usisivač. Jednostavan je za upotrebu, čuvanje i čišćenje, zahvaljujući maloj težini i sistemu Easy Clean System. Idealan je za brzo čišćenje stolova, stolica i sofa ili za usisavanje teško dostupnih mesta kao što su fioke i mesta ispod nameštaja. Čak se i posuda za prašinu i filter mogu lako isprazniti i zameniti. Motorizovana četka AllFloor obezbeđuje vidljive rezultate čišćenja na svim podovima uključujući parket, tepihe i pločice. Kako bi obezbedila brze rezultate čišćenja, ona radi pri velikom broju obrtaja (do 3.500 o/min). Poseduje dva nivoa snage. Filter se može prati. Valjkasta četka se može lako izvaditi iz papučice za pod zbog čišćenja. Možete ga smestiti u bilo koji prostor ili ugao, zahvaljujući uskom dizajnu. Takođe može da stoji samostalno. Bežični usisavač može se praktično smestiti u bilo koji prostor ili ugao, zahvaljujući uskom dizajnu. Takođe može da stoji samostalno, što je prednost kada pravite kraću pauzu od usisavanja ili kada punite uređaj.

  n

Uveličajte svojim prisustvom ovaj značajan događaj, otvaranje nove Tehnomedie u Beogradu u Cara Nikolaja II broj 41.

Dođite i prisustvujte otvaranju 47. Tehnomedia maloprodajnog objekta 26. novembra. Idemo dalje. Tehnomedia nastavlja da širi svoju prodajnu mrežu. Želimo da vam budemo što bliže i u komšiluku, jer mi smo tu zbog vas. Dobro došli!!!

Poslednje pripreme:

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *