Lična karta Realme C51

blog x

Najnoviji dodatak Realme porodici pametnih telefona, Realme C51, ima inovacije koje će promeniti igru u svetu mobilnih uređaja. Sjajna kamera, brz procesor i dugotrajna baterija za povezanost i produktivnost.

Realme je svetski lider u brzorastućoj industriji pametnih telefona, a lansirali su novi model – Realme C51. Ovaj inovativni uređaj obeležava svoj dolazak sa impresivnim karakteristikama, uključujući skladišni prostor od čak 128 GB, vrhunsku kameru sa 50 MP i brzo punjenje od 33W.

image

Sa ovim nadogradnjama, Realme C51 postavlja nove standarde u svom segmentu.

Realme ima ambiciju da unapredi standard pametnih telefona u pristupačnoj ponudi, nudeći kupcima bezbrižno iskustvo sa velikim skladišnim kapacitetom. Novi model C51 se izdvaja po svojoj velikoj memoriji od 128 GB ROM-a i impresivnih 4+4 GB dinamičkog RAM-a. Takođe, podržava dve nano SIM kartice i jednu MicroSD karticu istovremeno, omogućavajući proširenje memorije do neverovatnih 2TB.

Što se tiče fotografija, Realme C51 se ističe svojom impresivnom primarnom kamerom od 50MP, pružajući mogućnost za visokokvalitetne fotografije. Dodatno, SUPERVOOC punjenje od 33W znatno ubrzava proces punjenja u poređenju sa prethodnim modelom C31, čime se brzina punjenja povećava za čak 100%.

O brendu Realme

Realme je brzo rastući brend mobilnih telefona koji je stekao veliku popularnost i priznanje širom sveta. Poznat po svojoj posvećenosti inovacijama, visokokvalitetnim proizvodima i pristupačnim cenama, Realme je postao sinonim za pouzdane pametne telefone koji prate najnovije tehnološke trendove. Ovaj brend je uspeo da osvoji srca korisnika širom sveta zahvaljujući svojoj posvećenosti pružanju vrhunskih iskustava u mobilnoj telefoniji.

Pripada kineskoj kompaniji BBK Electronics Corporation. Ovaj konglamerat takođe uključuje i druge poznate brendove pametnih telefona kao što su Oppo, Vivo i OnePlus. Realme je osnovan kao podbrend Oppo-a 2018. godine, ali je kasnije postao nezavisna kompanija sa sopstvenim identitetom i proizvodima.

Mobilni telefon Realme C51 pruža sjajnu vrednost za svoju cenu i može biti odličan izbor za one koji žele kvalitetan pametni telefon bez preteranog troška.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *