Linkedin novitet

x   T.

Linkedin radi na poboljšanju svoje platforme i sprema nešto novo.

Linkedin je prva poslovna društvena mreža, namenjena poslovnom umrežavanju potencijalnih poslodavaca sa zaposlenicima.

Ova društvena mreža je za profesionalce i okuplja biznis zajednicu. Mnogi je koriste kako bi pronašli posao. Odličan je način za predstavljanje dostignuća, rast karijere, sklapanje poslova i povezivanje sa mnogim profesionalcima.

Linkedin novosti

Linkedin radi konstantno na poboljšavanju svoje platforme i sada su fokusirani na kreatore sadržaja. Nakon godinu dana od promocije “creator mode” predstavljaju novitete poput raznih video opcija i nove analitike koji će na ovoj platformi pomoći kreatorima. S obzirom da će biti poboljšana analitika, biće jednostavnije pratiti kako objave napreduju. Imaćete mogućnost da tačno vidite ko gleda vaš sadržaj, imaćete ciljne grupe.

Nove video opcije

Umesto profilne slike, moći ćete na svoj profil da stavite kratak video gde se predstavljate, zahvaljujući video opciji.

Statistika

“Creator mode” ukupno koristi 5,5 miliona ljudi na ovoj mreži i za 30% je skočilo korišćenje “creator mode” u poslednjem kvartalu. Linkedin je objavio veliki rast i korisnici su veoma zadovoljni.

Linkedin

Ova društvena mreža je za profesionalce i okuplja biznis zajednicu. Mnogi je koriste kako bi pronašli posao. Odličan je način za predstavljanje dostignuća, rast karijere, sklapanje poslova i povezivanje sa mnogim profesionalcima. Nastala je u decembru 2002. a pokrenuta u maju 2003. Danas ima više od 225 miliona korisnika iz više od 200 zemalja širom sveta. 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *