Moćan Beko usisivač

blog beko

Za higijenu doma neophodan vam je usisivač. Predlažemo, Beko VCC 44818 WR koji je kvalitetan, snažan i jednostavan.

Jedan od omraženijih poslova je usisavanje. Sa kvalitetnim usisivačem promenićete mišljenje. Posao ćete obaviti lako i jednostavno, a rezultatima ćete biti prezadovoljni. Najpolpularnija vrsta usisivača su oni ležeći. BEKO usisivač čiji model nosi oznaku VCC 44818 WR je odličan izbor. Ovo je jedan od najtraženijih i najpopularnijih modela. Najsnažniji je, jer je snaga njegovog motora 1800 W, a usisna moć 400 W. Zahvaljujući tome temeljno ćete očistiti i najprašnjavije prostorije. 

Ovo je univerzalni model sa kesom čiji je kapacitet 4 l. Usisivač sa kesom je bolji izbor za sve one koji su alergični na prašinu, jer na ovaj način manje ćete biti u kontaktu sa prašinom nego na primer da koristite onaj sa posudom.

Lako je prenosiv tako da možete sa njim da čistite podove, tepihe, stepenice, auto, nameštaj i neka teže dostupna mesta. Zbog creva ima duži usisni put. Sa njim ćete očistiti dom od poda do plafona. Zahvaljujući radnom dometu od 9 m moći ćete dobar deo prostora da očistit bez uključivanja u drugu utičnicu. Radni domet odnosi se na prostor koji možete da očistite usisivačem bez toga da morate da ga uključite u drugu utičnicu.

Usisivači koriste atmosferski pritisak za svoj rad. Motor pokreće ventilator i to smanjuje pritisk u usisivaču, odnosno pritisak vazduha potiskuje vazduh kroz glavu za usisavanje kroz cev u uređaj. Ovde je izjednačen pritisak, a u kesi se prikupljaju prašina i ostale čestice nečistoće i u sobu se vraća vazduh. Sva prljavština ostaje u kesi zahvaljujući Hepa filteru. Ovaj Beko usisivač poseduje Hepa H12 filter velike efikasnosti koji zadržava 99.97% čestica većih od 0.3µm, samim tim je sredina zdravija. Beko usisivač je prava odluka ako imate problem sa alergijom. Hepa filter najefikasnije uklanja štetne čestice poput grinja, plesni i ostalo koje na primer oni klasični filteri proruštaju nazad u vazduh. Ovi Hepa filteri se klasifikuju brojevima od 10 do 17 koji označavaju snagu uklonjenih alergena.

Beko usisivač je lak za rukovanje, a moćan. Nije bučan prilikom rada i štedljiv je, jer koristi minimalnu električnu energiju. Poseduje metalnu teleskopsku cev i mehaničku kontrolu ručke.

Sa ovim Beko modelom dobićete najbolje. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovaj model po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja.

Beko…

Beko priča je počela 1955. godine i ubrzo su postali omiljeni proizvođač samostojeće bele tehnike u Evropi. Svaki dom poseduje nešto od kućnih aparata ovog brenda. Proizvodi turske kompanije Beko imaju najmanju potrošnju vode i energije. Fokusirani su na inovacije kako bi živote kupaca učinili lakšim i zdravijim. Beko je najbrži rastući brend na evropskom tržištu.

Zanimljivosti…

*Prilikom usisavanja sagorećete oko 175 kalorija, odnosno kao da ste džogirali 20 minuta.

*Zvuk usisivača uspavljuje i umiruje većinu beba, jer ih asocira na zvukove koji su do njih dolazili dok su bile u maminom stomaku.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *