Moćna Total No Frost tehnologija

x   T.

Jedan od uređaja koji neprestano radi je frižider. Zato je važno odabrati model koji će sačuvati namirnice, uštedeti energiju i lako se održavati. Izaberite model sa Total No Frost tehnologijom.

Ponuda frižidera na tržištu je velika i zato ste u dilemi za koji model da se odlučite i na šta da obratite pažnju. Sa Total No Frost tehnologijom sprečeno je formiranje ledenih naslaga u unutrašnjosti frižidera, čime se čuva svežina namirnica, ostvaruje značajna ušteda energije i olakšava čišćenje i održavanje uređaja.

otvoren frižider CANDY CMGN 6182BN

Ravnomerna hlađenje

Total No Frost tehnologija ravnomerno hladi unutrašnjost frižidera. U svakom uglu frižidera i na svakoj polici je jednaka temperatura i vlažnost vazduha. Više nije prisutna temperaturna razlika i unutar frižidera je ujednačen protok vazduha. Nema formirana kondenzacije i leda. Na taj način na duži vremenski period obezbedićete svežinu namirnica. U standardnim modelima su temperaturne razlike između prostora za skladištenje namirnica na vrhu i dnu velike, u nekim slučajevima i do 5 stepni a samim tim čuvanje hrane u njima je kraće, a kvalitet smanjen.

Konstantno hlađenje

Homogeno hlađenje unutrašnjosti je omogućeno kroz stalnu cirkulaciju vazduha, sprečavajući stvaranje leda. Ovaj sistem obezbeđuje 100% konstantnu cirkulaciju vazduha. Zaboravite na ručno odmrzavanje. U svakom uglu uređaja temperatura je ista i hladan vazduh se ravnomerno širi od vrha do dna.

Niža potrošnja energije

Potrošnja energije je smanjena. Kao što znate stvaranje leda povećava potrošnju energije, a sa ovim frižiderima toga nema. Ne stvaraju led a samim tim potršnja struje je manja što će se odraziti na vašim računima za struju na kraju meseca.

Prednosti Total No Frost frižidera

  • Total No Frost tehnologija sprečava zamrzavanje i stvaranje leda unutar frižidera i usporava širenje bakterija i buđi. Stvaranje leda je sprečeno zahvaljujući sistemu koji usisava paru koja je proizvedena od strane hrane. Sistem se sastoji od motora sa isparivačem i uređajem za ventilaciju i vazdušnom tretmanu.
  • Omogućeno je homogeno hlađenje pomoću konstantnog cirkulisanja vazduha. U zamrzivaču zamrznute namirnice se neće lepiti i nema ledenih delića kao ni inja na njima.
  • Neće doći do mešanja različitih mirisa u ovim uređajima.
  • Nema otapanja frižidera i zamrzivača.
  • Štedljivi su.
  • Ovi frižideri su lepog dizajna.

U ponudi imamo odlične modele: Candy, Whirlpool…

Model koji nosi oznaku Whirlpool W7 921O OX zahvaljujući Total No Frost tehnologiji omogućava da voće i povrće ostane sveže i do 15 dana u Fresh Box+ fioci sa optimalnim nivoom vlažnosti. Ovde se nalaze idealni uslovi za čuvanje voća, povrća i osetljivih namirnica. Dobijate najveće performanse uz minimalnu potrošnju energije.

otvoren frižider WHIRLPOOL W7 921O OX H

*Tehnologija 6th Sense Control omogućava stalnu kontrolu temperature u realnom vremenu. Na fluktuacije odmah reaguje i brzo prilagođava pravu temperaturu kako bi održala svežinu proizvoda, a u zamrzivaču smanjuje oksidaciju namirnica i na taj način ih štiti od gubitka boje i kvaliteta.

*Total No Frost tehnologija automatski suši vazduh u zamrzivaču, zahvaljujući tome, nije potrebno odmrzavanje zamrzivača, smrznuti proizvodi se ne lepe na zidove, oznake ostaju čitljive, a prostor za odlaganje hrane je uvek čist.

*FreshBox 0 obezbeđuje temperaturu fioke od oko 0 stepeni. Ovo je savršeno mesto za odlaganje mesa, ribe i delikatne hrane. Održavanjem konstantne temperature, bolje su zaštićeni ukus, tekstura i nutritivna svojstva hrane i namirnica.

*Ovaj model ima i funkciju brzog hlađenja pa je pomoću nje zagarantovana duža svežina namirnica koje su tek stigle iz prodavnice. U veoma kratkom vremenskom periodu obnavlja se optimalna temperatura u frižideru. Samim tim namirnice će vam duže trajati i neće biti potrebe da često idete u kupovinu.

fioka u frižideru Total No Frost Circle+

Potražite model po svojoj meri u Tehnomedia prodavnicama. Ako vodite računa o zdravom načinu života i želite bezbedan i siguran uređaj frižideri sa Total No Frost tehnologijom su idealni kuhinjski saveznici. Zahvaljujući pametnim karakteristikama koje poseduju održaće hranu idealno svežom sa teksturom kao da ste se upravo vratili iz kupovine. Nudimo maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *