More velikih akcija

summer x blog

Velika Tehnomedia letnja akcija mobilnih telefona, tableta i pametnih satova. Iskoristite ovu pogodnost. Kupite uređaj po šok ceni i uštedite.

Pravo je vreme za zabavu i godišnje odmore. Potreban vam je mobilni telefon, tablet ili smart watch kako biste sačuvali sve te nezaboravne događaje, zabavili se, bili uvek u toku…

Last minute ponuda mobilnih telefona, tableta i pametnih satova samo u Tehnomedia prodavnicama

Sada je pravi trenutak da kupite i uštedite. Očekuje vas veliki izbor telefona, tableta i pametnih satova najačih brendova na 61 lokaciji u 37 gradova. Možete kupiti i online. Sve je na dohvat ruke. Pozovite i naš Call centar na 011 44 44 999 i kod naših operatera ćete jednostavno poručiti neki od ovih uređaja ili doći do bilo koje druge informacije. Kupite uređaj iz naše ponude po akcijskoj šok ceni i iskoristite ovaj promotivni period.

Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Top punuda niskih cena

Ponuda traje do isteka zaliha!

Imamo odličnu ponudu smart telefona, pametnih satova i tebaleta i jednostavno ovu Tehnomedia akciju niskih cena morate iskoristiti. Sve dobijate u jednom uređaju. Komunikaciju i informacije, čuvanje uspomena, pogled na svet, muzički uređaj, navigator i još mnogo, mnogo toga.

HUAWEI P50 Pro 8GB/256GB Gold

Saveti prilikom kupovine telefona

Uređaji koje nudimo su pametni, poseduju odlične performanse, brojne funkcije i lep dizajn.

 • Prilikom kupovine mnogima je presudna kamera. Svi obraćaju pažnju na broj megapiksela, a ustvari važni su i: otvor blende, količina svetlosti koju dobija senzor, veličina senzora i optička stabilizacija kadra.
 • Jače i bolje performanse poseduju skuplji modeli. Najzastupljeniji su: Android i iOS operativni sisitemi. Android platforma nudi odličan izbor mobilnih telefona po različitim cenama. Dostupne su skoro sve aplikacije. Stabilan sistem predstavlja takođe i iOS jer su operacije sigurne i u iPhone dobro integrisane. Aplikacije rade samo u uređaju istog proizvođača, a ovde je to Apple. Windows Phone je operativni sistem koji ima lakšu upotrebu zbog jednostavnog interfejsa ali i broj aplikacija je manji.
 • Važna je i praktičnost. Važno je da vam odgovara težina, oblik i izgled. Prema nekim istraživanjima u proseku u ekran dnevno pogledamo 110 puta.
 • Informišite se i o dodatnim specifikacijama. I verzija softvera je bitna. Ako birate Android odlučite se za telefon sa aktuelnom i poslednjom verzijom softvera.
 • Obratite pažnju i na RAM memoriju. Što je veća to je bolje. Više stvari odjednom moći će da pokreće ako ima više RAM-a. Brzinu telefona i performanse u zahtevnim aplikacijama poput video igrica određuje CPU. Memorijski prostor za fotografije, video snimke, razgovore, poruke i aplikacije vam omogućava količina interne memorije odnosno prostor za skladištenje podataka. Većina modela dozvoljava pomoću memorijske kartice proširenje memorije, tako da prilikom kupovine obratite pažnju i na tu činjenicu.

Saveti za kupovinu tableta

Vreme možete prekratiti zanimljivim aktivnostima kojima ćete se baviti zahvaljujući tabletu. Uvek se trudite da sačuvate bateriju na telefonu, a to ćete uraditi zanimacijom sa tabletom.

Xiaomi Pad 5 Pearl White 6GB/128GB

 • Veličina ekrana kao i rezolucija su važni, jer je namena ovog multimedijalnog uređaja pre svega za gledanje filmova, serija i drugog sadržaja kao i za surfovanje internetom. Veličina od 10 inča je standardna i to je srednja veličina modela tableta. Dovoljno je mali da ga nosite svuda sa sobom i dovoljno veliki da vam sve bude pregledno i uživate u raznim sadržajima. Manji tableti uglavnom imaju i nižu cenu i preporučuju se za mališane jer su zgodni za nošenje.
 • Što više memorije to je bolje. Puno prostora zauzimaju filmovi, muzika, igrice i slično i zato je važno da količina RAM-a i interne memorije bude veća. Na primer minimum 16 GB interne memorije. Dobar izbor je 32 GB. Naravno ako poželite memoriju ćete proširiti microSD karticom i preporučuje sa da ne bude manja od 4 GB RAM-a. Poslovnim korisnicima se preporučuje 64 GB unutrašnje memorije.
 • Glavna karaketristika po kojoj se tableti razlikuju je operativni sistem. Možete izabrati između: Windows, Android, Apple iOS. Windows tablet je sličan laptopu. Karakteriše ga viša cena i koristi se uglavnom za posao. Android tableta ima najviše, najčešće se koriste, osnovni su modeli i njihova cena je najpovoljnija. Ako već imate android telefon onda možete izabrati i tablet android jer po istom principu funkcionišu. Za decu su odličan izbor. Apple tablet je najpopularniji, ali i najskuplji. Prema mnogima najbolji tableti na tržištu su iPad i oni dolaze u nekoliko verzija. Ako već imate neki Apple uređaj na primer iPhone ili MacBook, izaberite i tablet Apple, jer će biti jednostavna sinhronizacija tih uređaja. U svom App storeu iPad ima i veliku količinu pouzdanih aplikacija.
CANYON CNE-KW33GB Zelena

Canyon pametni sat

Ovaj pametni sat ima oznaku CNE-KW33BL i odličan je izbor za tinejdžere. U hip-hop stilu je dizajniran, a slatki Dino dinosaurus živi u unutrašnjost sata. Dino je ustvari vaš virtuelni verni pratilac i prijatelj u svetu sporta i zdravlja.

 • Pedometar na satu precizno će izmeriti sve vaše aktivnosti, monitor otkucaja srca i druge fitnes funkcije i zdravstvene i sportske parametre.
 • Ekran je osetljiv na dodir, lak je, ima iOS i Android aplikaciju, tu je i monitor spavanja.
 • Obaveštenja i pozivi su vam uvek dostupni.
 • Ima dve ugrađene igre za treniranje mozga: matematiku i slagalicu.
 • Pruža i mogućnost prikaza obaveštenja sa društvenih mreža i mesindžera. Na dolazne pozive će vibrirati. Prikazivaće prognozu vremena, dozvoliće detetu da menja muzičke numere, a tu je i zatvarač kamere na pametnom telefonu.

Ponuda brendova

Ako ste i dalje neodlučni oko izbora telefona ili tableta, posetite neku od Tehnomedia prodavnica, pozovite naš Call centar ili nam pišite na Facebook-u i Instagram-u, a naši ljubazni i obučeni prodavci i operateri odgovoritće na sva vaša pitanja i rešiti svaku dilemu.

Zgrabite popust i iskoristite šansu, jer Tehnomedia je prepoznatljivo različita!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *