Najbolja zaštita od komaraca - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » Mali kućni aparati » Najbolja zaštita od komaraca

Najbolja zaštita od komaraca

21.07.2020

Topli dani sa sobom su doneli i dosadne komarce čiji ubodi mogu da pokvare uživanje u domu, dvorištu ili na terasi. Pravo rešenje je aparat protiv komaraca.

Uživanje u suncu i toplom i lepom vremenu često nam pokvare brojni insekti koji nam zuje oko glave. Komarci ne vole sunčevu svetlost, jaku toplotu i suv vazduh, tako da postaju aktivni nakon zalaska sunca. U potrazi za hranom, nije im problem da prelete i po nekoliko desetina kilometara. Ako vas primete, a niste zaštićeni sasvim sigurno ćete biti njihova večera i zato je vreme da se osigurate i obezbedite. Nabavite specijalni aparat protiv komaraca u Tehnomedia centru.

Koliko puta vas je samo tokom noći probudio taj iritantni zvuk zujanja baš pored uha? Besno ste ustajali, palili svetlo, jurili ih i taman kada biste ponovo zaspali isti scenario bi se ponovio i tako unedogled. Setite se samo koliko vas je puta samo njihov ujed zasvrbeo, a osećali ste se bespomoćno i niste znali šta da radite. Zato vam je potrebna specijalna lampa za uništavanje komaraca i drugih insekata. Po najpovoljnijoj ceni nabavite je u Tehnomedia prodavnicama. Bićete bezbrižni i mirni godinama.

Ova velika lampa deluje na sve leteće insekte i bez štetnih je supstanci. Lampa za uništavanje insekata veoma je korisna tokom letnjih perioda, a potrebno je samo da obezbedite priključak za struju. Deluje na prostoru do 60 m2. Ovaj uređaj ima posudu u koju se nađu uništeni insekti, tako da nema ni nereda. Rade skoro nečujno. Mobilan je i lako ga možete preneti sa jednog na drugo mesto gde god poželite.

Lampe emituju UV-A zrake koji nisu škodljivi po zdravlje ljudi. Telo uređaja je izrađeno od visokokvalitetnog plastičnog polimera koji štiti električne komponente od prašine i vlage, a obezbeđuje i optimalno hlađenje. Izrađen je od samogasećih, anti UV-A i termootpornih materijala kako bi se obezbedila maksimalna zaštita u slučaju kratkog spoja, zadržao kvalitet materijala i pouzdan rada pri visokim temperaturama. Rešetka pod visokim naponom je napravljena od pocinkovanog čelika i ima sposobnost samočišćenja. Spoljna rešetka je napravljena od emajliranog ili galvanizovanog čelika kako bi se obezbedila zaštita od UV zraka.

Najbolju zaštitu od ujeda komaraca imaćete zahvaljujući aparatu protiv ovih insekata koji možete nabaviti u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Bićete bezbrižni u domu, terasi, dvorištu gde god da ste. Deluje ne samo protiv komaraca već i svih vrsta letećih insekata: mušica, leptira i drugih buba. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram