Najbolje za najbolje

x

Rešili ste da kupite jednu od najvažnijih stvari u domaćinstvu, frižider. Odličan izbor je Beko model sa oznakom RCNE 560 E35 ZXB.

Život ne možete da se zamisli bez frižidera. U kupovinu ne morate da idete svaki dan, jer će ovaj uređaj jedini sačuvati vaše namirnice i rashladiti napitke i pića i zato vam je neophodan. Beko RCNE 560 E35 ZXB sa NeoFrost tehnologijom je ono što vam treba.

Ovaj frižider sa zamrzivačem na dnu zadovoljiće sve vaše potrebe. Zahvaljujući NeoFrost tehnologiji namirnice neće izgubiti svežinu, neće doći do stvaranja leda niti mešanja mirisa. Hlađenje je brže i stabilnije. Odeljci za hlađenje i zamrzavanje imaju odvojen protok vazduha. Sprečeno je mešanje mirisa između njih.

Zapremina ovog frižidera je 501 l. Poseduje 4 police i 3 fioke za zamrzavanje. Upotreba je jednostavna zahvaljujući elektronskom displeju na vratima.

U ovom Beko frižideru namirnice ostaju dugo sveže i biće vam na raspolaganju u svakom trenutku. Zahvaljujući preciznim komandama za temperaturu i vlažnost koje smanjuju kondenzaciju, u fioci će voće i povrće ostati sveže 30 dana.

beko x

Sve hranljive materije, ostaće sačuvane, kao i vitamini i minerali. HarvestFresh tehnologija u tri boje oponaša 24-časovni ciklus sunca unutar oštrijeg materijala, čuvajući vitamine duže. Ova jedinstvena tehnologija pruža uživanje u hranljivim obrocima i zdravijem načinu života.

Meso, riba i mlečni proizvodi čuvaju se na nižim temperaturama kako bi ostali sveži. Zahvaljujući čuvanju u pregradi CoolRoom® ostaće dugo sveža i zadržaće bogat ukus dvostruko duže. U CoolRoom®-u ova hrana se čuva na temperaturi malo iznad tačke zamrzavanja uz optimalnu vlažnost.

image

Beko frižider ima mnoge dodatne funkcije kao što su: alarm za otvorena vrata, CoolRoom®, dečiju sigurnosnu zaštitu, Fast Freeze, LED ekran, opciju brzog hlađenja, SmoothFit ™, vinsku policu, Eco Smart, Everfresh +, LED Illumination®, Odmor mod.

Ovaj Beko uređaj je veoma pregledan i u svakom trenutku jasno ćete imati uvid u sve što se nalazi unutra. Staklene police su veoma izdržljive. Poseduje vrata koja se prilagođavaju svakom rasporedu u kuhinji. Možete da ih postavite i obrnuto i u smeru u koji želite da se vrata otvaraju.

Štedljiv je i energetske klase A++. S obzirom da frižider non stop radi važno je i da nije glasan tokom rada. Nivo buke ovog Beko frižidera je 40 dB. Visina ovog modela je 192 cm, širina 70cm, a dubina 74.5 cm.

Beko  Cooling EverFreshplus Primary

Ovaj Beko frižider sa zamrzivačem prelepog dizajna uklopiće se u svaku kuhinju. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ga po super povoljnoj ceni, a možete platiti i do 36 mesečnih rata bez kamate. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *