Pametna i moćna pegla

parna

Za savršene rezultate peglanja izaberite Beko parnu stanicu.

Peglanje je dosadan posao i pored daske za peglanje mnogi provedu sate i sate. Ova obaveza je i zahtevna, jer svaki materijal traži posebnu temperaturu kao i način peglanja. Rešenje se zove Beko SGA 8328 B parna stanica. Sa Bekom ova obaveza biće prepolovljena. Pored vremena, uštedećete i novac i energiju. Ovo je najbolji izum. Sa parnom stanicom jednostavno ćete peglati sve, od svile do džinsa. Vaše je samo da po tkanini peglom prođete samo jednom i ne morate ništa da prepeglavate i da se zadržavate na istom mestu. Dakle ispeglate samo jednu stranicu bilo koje odeće. Birate i načine peglanja. Možete peglati i vertikalno. Odlična je ako želite sa njom da osvežite kapute, ili haljine ako su dugo stajali u ormaru na primer ili zavese. Sama pegla nije teška i prilagođena je šaci tako da ćete taj posao obavljati sa zadovoljstvom i bez napora. Manja je i zato je laka za držanje i rukovanje. Nalazi se na zajedničkom postolju, ali sa odvojenim rezervoarom za vodu.

Pomoću parne stanice Beko mnogo veša ispeglaćete veoma brzo zahvaljujući rezervoaru za vodu od 1,8 l. Možete sipati običnu i destilovanu, kao i njihovu mešavinu, ili samo destilovanu vodu.

Poseduje i sistem samočišćenja tako da ne morate da brinete o kamencu. Beko pegla SGA 8328 B je izuzetna parna stanica sa stalnim udarom pare od 155 grama po minutu, uz pritisak od 7,2 bara. Njena snaga je 2 800 W. Grejna ploča je keramička. Rezervoar za vodu može da se skida i stalno dopunjuje. Ima i sistem protiv kapanja, anti-calcification sistem. Displej je digitalni tako da vam je sve pregledno. Dužina kabla je 1,8 m. Parna stanica sa postoljem i peglom teži 4, 6 kg. Peglajući sa ovom peglom uštedećete 20 % energije samo podesite eko režim. Sa ovom peglom ste bezbedni i sigurni. Sa kamencem nećete imati problema jer ima sistem za samočišćenje.

Sa Bekom dobijate najbolje. Mnogo veša ispeglaćete lako i lepo zahvaljujući snazi, pritisku i količini pare koju ispušta i velikoj zapremini rezervoara vode.

 LO    x

Beko parna stanica će vam pružiti najbolje. Sa njom ćete uživati u peglanju. Sve ćete uraditi lako i brzo, zahvaljujući efikasnosti i funkcionalnosti koje ima.

Peglajte baš sve, pomoću Beko parne stanice. U Tehnomedia prodavnicama kupite je po super ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *