Bliži se Dan žena

x

Ljubav počinje da se oseća u vazduhu. Razmišljajte kako da obradujete dragu osobu i kako da joj ulepšate poseban dan.

Svoju lepšu polovinu, mamu, baku, sestru, rođaku, komšinicu, prijateljicu, koleginicu obradujte nekim simboličnim poklonom.

Nije lako izabrati poklon za 8. mart. Imajte na umu da će im svaki znak pažnje izmamiti osmeh. Usrećite ih. Nećete pogrešiti ako se odlučite za poklon iz Tehnomedie. Pripremili smo specijalnu osmomartovsku ponudu po super cenama.

Kao službeni praznik 8. mart se slavi u 28 zemalja. Najpopularniji pokloni za Međunarodni dan žena su cveće i čokolada. U našoj zemlji cvet koji se najčešće poklanja za Dan žena je crveni karanfil. Lep cvetni aranžman, saksija omiljenog cveća ili buket svakoga će obradovati. Sa crvenom ružom kao simbolom ljubavi nećete pogrešiti.

Kako bi vaša nežnija polovina imala kosu kao sa reklame, poklonite joj presu za kosu. Možete kupiti i električnu četkicuelektričnu turpijumasažer za stopala ili set za manikir. Ono što sigurno znamo je da ćete svoju lepšu polovinu oduševiti ako joj poklonite IPL laserski epilator.

Mali znak pažnje svakome će mnogo značiti. To može biti neka kutija za nakit ili nešto što ste sami napravili. Dobar izbor je i garderoba. Zanimljiva majica, haljina, ešarpa, veš…Obradovaće je i parfem. Prilikom izbora vodite računa o mirisnim notama. Nećete pogrešiti i ako se odlučite za neki kozmetički proizvod, kupku, mleko ili losion za telo. Važno je sve lepo upakovati i sa stilom. Sve žene vole šminku i to je jedan od omiljenijih poklona. Pokažite onima koje volite na ovaj način da u vašem životu zauzimaju posebno mesto i da vam je stalo do njih. Torba ili novčanik je takođe dobar izbor. Ako želite da je ostavite bez daha poklonite joj nakit. Neka zanimljiva knjiga sigurno će dragoj osobi izmamiti osmeh i usrećiti je. Na kraju ako ne možete da se odlučite oko izbora poklonite joj vaučer.

image

Možete izabrati i: fenepilatorfigarospecijalizovane aparate za negufotoaparatdigitalne foto ramovelaptop računartabletmemorijsku karticu, usb flash memorijuzvučnik za kompjutermiša, slušalicetastaturuopremu za mobilni telefonmobilni telefonsmart watch i još mnogo toga.

Sigurni smo da ćete pronaći nešto za nju iz bogate Tehnomedia ponude. Njima će značiti svaki znak pažnje i zato ih usrećite.

Poklon za 8 mart ne mora biti skup ili sjajan, važno je da iznenadite vaše drage osobe i date im do znanja da ste srećni što ih imate.

Kupovina poklona uvek iziskuje dosta vremena i muka. Uštedite vreme i dođite u Tehnomedia centar  ili posetite naš www.tehnomedia.rs. Možete željeni proizvod poručiti i tako što ćete pozvati naš Call centar na 011 44 44 999.

Naravno da je potrebno dragim ososbama poklanjati pažnju, ljubav i zahvalnost svakodnevno, a ne samo 8. marta. Ipak taj dan pripada važnim ženama u vašem životu. Bez obzira na vrednost poklona i da li je to neka “sitnica” ili “krupnica” dajte joj do znanja da vam puno znači i da je volite. Budite sigurni da će ta osoba i najmanji znak pažnje znati da ceni i višestruko uzvrati. Mislite o tome.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *