Braun pokretljivi epilatori

x POKRETLJIVI EPILATORI

Niko ne voli da ima maljave ruke i noge. Tokom leta skidanje dlaka je postala svakodnevna rutina i uobičajena stvar.

Najbolje je to uraditi Braun epilatorima sa fleksibilnom glavom iz Tehnomedie. Nije tačno da nakon epilacije dlake postaju jače i brže rastu. To je posledica hormonskih promena koje se dešavaju u vašem organizmu. Savršeno glatke i besprekorno izdepilirane noge, ruke i celo telo imaćete upravo zahvaljujući ovim epilatorima.

Bićete sami svoj kozmetičar, a uštedećete vreme i novac. Veoma lako , jednostavno i bezbolno ćete se izdepilirati pomoću ovih aparata, a vaša koža će izgledati savršeno. Možete preći na nedelju dana svoje telo i lice ovim epilatorima i ništa vas neće boleti, jer za to vreme skoro pa da dlačice neće ni porasti. Aparat je veoma praktičan. Ne morate više da se nervirate po kozmetičkim salonima čekajući određeno vreme za ovaj tretman, kao i da dlačice porastu kako bi bile spremne za vosak i depiliranje.

epilator

Pravi hit u svetu su novi Braun pokretljivi epilatori. Izaberite: Braun epilator SES9010 3D WHT/GOLD ili Braun epilator SES9300 3D WHT/GOLD namenjeni su za depilaciju celog tela.

Poseduju 40 pinceta i 2 brzine sa potpuno pokretnom glavom. Imaju dodatnu glavu za brijanje posebno osetljivih područja kao i ergonomsku dršku SensoSmart ™ tehnologije. U isto vreme vas i masiraju masažerom koji poseduju. Vodootporni su, pogodni za upotrebu u kadi ili pod tušem. Možete se bez problema neprikidno depilirati 50 minuta, a puniti ih 2 sata. Karakterišu ih i LED indikatori, kao i bežičan rad Micro-Grip tehnologije i 40% širu glavu koja uklanja čak i dlačice ne više od 0,5 mm. Uključuju dodatnu glavu za brijanje i podrezivanje za posebno osetljiva područja. Jednostavni su za upotrebu, a epilacije ovim aparatima imaćete glatku kožu nedeljama. Imaju ergonomsku dršku sa neklizajućim drškom i savršeni su za epilaciju pod tušem. Glava za brijanje koja se može koristiti umesto glave epilatora na osetljivim mestima je nešto što ove epilatore čini posebnim.

 

Ovi aparati, osim što daju besprekorne rezultate, prelepo izgledaju i izuzetnog su dizajna, elegantni i ženstveni. Posetite Tehnomediu i nabavite ovaj epilator, jer osim izuzetnih rezultata nakon epilacije finansijska i vremenska ušteda je nemerljiva. Ne smemo da zanemarimo i intenzitet bola koji je veoma slab.

Aparat se veoma jednostavno održava četkicom koja se dobija uz ovaj proizvod. Nema potrebe za menjanjem baterija, jer aparat radi na punjive baterije.

Tehnomedia vam po povoljnim cenama nudi nove Braun epilatore sa potpuno pokretnom glavom koji omogućavaju lako uklanjanje dlačica. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *