Najbolji pokloni za manje od 2 000 dinara

blog x

Dok tražite savršen poklon za vaše najbliže ili prijatelje, budžet može biti ograničavajući faktor. Međutim, ne morate trošiti puno novca da biste obradovali voljene osobe. Postoji mnogo korisnih uređaja dostupnih za manje od 2 000 dinara koji će unaprediti svakodnevni život vaših najmilijih.

Tražite praktične poklone ispod 2 000 dinara za razne prilike? Ponekad se suočavamo sa izazovom da pronađemo savršen poklon za sestre, braću, partnere, rođake, prijatelje, pa čak i decu. Rođendani, praznici, godišnjice – mogućnosti su bezbrojne, ali ideje često nedostaju. Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo nekoliko zanimljivih predloga poklona koji vam neće preopteretiti budžet, ali će svima dobro doći. Za oko 2 000 dinara na raspolaganju je mnogo korisnih uređaja iz Tehnomedie koji će vašim najmilijima sigurno izmamiti osmeh na lice. Ovi uređaji nisu rezervisani samo za tehno-fanatike, oni su korisni za sve, uključujući i vas.

Ponosno vam predstavljamo sjajne i praktične uređaje koji će vam olakšati svakodnevni život:

 • Slušalice za uživanje u muzici: Ako tražite poklon za ljubitelja muzike, kvalitetne slušalice su odličan izbor. Postoji mnogo modela dostupnih za manje od 2 000 dinara, što će omogućiti korisniku da uživa u omiljenim pesmama bez obaranja vašeg budžeta. Pazite samo da budu kompatibilne s uređajem na koji će se priključiti.
 • Bežični zvučnici za zabavu na putovanjima: Bežični zvučnici su fantastičan poklon, posebno za mlađe generacije. Bluetooth zvučnici pružaju odličan zvuk i omogućavaju lako povezivanje s mobilnim telefonima, laptopovima, tabletima itd. Savršeni su za kućnu zabavu, plažu, kampovanje itd. Njihova kompaktna veličina i raznolik dizajn čine ih privlačnim za mlade.
 • Pametna sijalica za ambijentalno osvetljenje: Osvetlite život svojih najmilijih pametnim sijalicama. Ovi uređaji omogućavaju prilagodljivo osvetljenje putem pametnog telefona ili glasovnih asistenata. Idealno za stvaranje ugodne atmosfere u domu.
 • Power bank za neprekidan rad uređaja: Svi se suočavamo s problemom ispražnjenih baterija na telefonima ili tabletima. Power bank uređaj je spas u takvim situacijama. Postoji mnogo pristupačnih opcija koje će omogućiti neprekidno korišćenje uređaja bez brige o bateriji.

Svi smo se našli u situaciji kada je baterija telefona na izdisaju u trenutku kada nam je najpotrebnija. Da biste izbegli ovakve neprijatne situacije, idealan poklon ispod 2 000 dinara je eksterna baterija. Prilikom izbora eksterne baterije, važno je razmotriti:

1.Za koji uređaj je namenjena (mobilni, tablet, laptop, e-čitač)?

2.Da li je potrebno da može puniti više uređaja istovremeno?

3.Koliko često će biti korišćena?

Veličina eksterne baterije igra ključnu ulogu, pa je važno uzeti u obzir da li će korisnik nositi uređaj sa sobom. Veći Power Bank uređaji su teži, dok su manji kompaktniji i lakši za nošenje. Takođe, kapacitet eksterne baterije izražava se u miliamper satima (mAh), a preporučuje se izbor baterije s kapacitetom dva ili čak tri puta većim od kapaciteta uređaja koji planirate puniti.

x  x

 • Štapni mikser: Nezamenjiv je alat u svakoj kuhinji zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti. Omogućavaju brzo i efikasno mešanje, miksiranje i pasiranje namirnica bez potrebe za premeštanjem hrane u posebnu posudu. Prilagodljiv je za različite kulinarske potrebe. Od pripreme glatkih supa i umaka do pripreme voćnih pirea ili humusa, stapni mikseri olakšavaju proces i štede vreme u kuhinji.

Ne morate potrošiti puno novca da biste napravili poseban poklon. Savremena tehnologija nam omogućava da pronađemo kvalitetne uređaje po pristupačnim cenama. Razmislite o interesovanjima i potrebama osobe kojoj poklanjate, i sigurno ćete pronaći savršen uređaj za njih.

Za entuzijaste tehnologije čiji dan obično provodi pred ekranom laptopa, odličan poklon može biti praktično postolje za laptop. Dugotrajno korišćenje laptopa neretko uzrokuje pregrevanje uređaja i smanjenje performansi. Zato je postolje za laptop s ugrađenim ventilatorom sjajno rešenje.

Performanse i dizajn ovih postolja su se znatno unapredili od vremena kada su se prvi put pojavili na tržištu. Sada često imaju čak dva ventilatora. Prilagodljiva mogućnost promene nagiba poboljšava ergonomiju, omogućavajući svakome da postavi nagib onako kako im najviše odgovara. Neki modeli dolaze s udobnim naslonima, posebno korisnim ako se laptop koristi u ležećem položaju. Postolja za laptop takođe često dolaze s funkcionalnim USB hub-om koji omogućava povezivanje dodatnih USB uređaja. Ovo je posebno korisno za one koji treba da priključe više uređaja na svoj laptop. Važno je da pažljivo birate postolje kako biste bili sigurni da je kompatibilno sa laptopom.

Konačno, razmislite i o uređajima za auto koji mogu biti korisni:

 • Auto-punjač za mobilni: Ovaj punjač omogućava brzo punjenje telefona u automobilu i obično dolazi s dugim kablom. Osim toga, često ima i zaštitu od prenapona, produžavajući tako vek baterije uređaja.
 • Držač za mobilni u automobilu: Ako osoba kojoj poklanjate mnogo vremena provodi na putu i nema ugrađen sistem za sigurno telefoniranje (Bluetooth), držač za mobilni može biti izuzetno koristan. Ovaj uređaj čvrsto drži telefon i omogućava vozaču da se fokusira na put.
 • FM transmiter za auto: Omogućava slušanje omiljene muzike dok putujete. To je odličan poklon za one koji nemaju mogućnost povezivanja preko Bluetooth-a ili puštanja muzike putem CD-a.
x x


Na što treba obratiti pažnju prilikom izbora poklona za ljubitelje tehnologije?

Kada dolazi do izbora savršenog poklona za ljubitelje tehnike, postoji nekoliko ključnih faktora koje treba uzeti u obzir kako biste bili sigurni da će vaš gest biti cenjen.

 • Prvo i najvažnije, razmotrite interese i potrebe osobe kojoj poklanjate. Da li je zaljubljenik u gaming, audio opremu, mobilne uređaje, ili nešto treće? Upoznajte se sa njihovim strastima kako biste pronašli poklon koji će im zaista koristiti i obradovati ih. Ako razmišljate o tehničkom uređaju, pobrinite se da je kompatibilan sa uređajima koje osoba već poseduje. Na primer, proverite da li je uređaj kompatibilan sa operativnim sistemom ili modelom laptopa ili pametnog telefona. Postavljanje pitanja o funkcionalnosti uređaja je ključno. Da li će uređaj poboljšati njihovo iskustvo, olakšati svakodnevne zadatke ili unaprediti njihovu tehničku opremu?
 • Iako je budžet od 2 000 dinara ograničen, i dalje se trudite da pronađete uređaj visokog kvaliteta. Često je vrednije uložiti u kvalitetan proizvod nego u jeftinu alternativu koja će brzo postati neupotrebljiva. Poklon koji je praktičan i koji će osoba koristiti svakodnevno često se smatra najboljim. Razmislite o tome kako će se uređaj uklopiti u njihovu svakodnevnu rutinu. Obratite pažnju na uzrast osobe kojoj poklanjate. Ono što odgovara tinejdžeru možda neće biti prikladno za stariju osobu. Pokloni imaju i emotivnu vrednost. Ponekad su gest i pažnja koji ste uložili u izbor poklona važniji od samog predmeta. Iako ste ograničeni budžetom od 2 000 dinara, nemojte biti obeshrabreni. Postoji mnogo kvalitetnih i korisnih uređaja u toj cenovnoj kategoriji.

Biranje savršenog poklona može biti zadovoljstvo ako uzmete u obzir njihove potrebe i interese. Bilo da se radi o praktičnom uređaju, gadgetu za zabavu ili nečemu drugom, pažljiv izbor će sigurno biti cenjen od strane vaših najbližih. Poklon je prilika da pokažete koliko vam je stalo do njih i da ostavite trajan utisak.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *