Najpreciznije merenje pomoću Vox kuhinjske vage

Vox Kuhinjska Vaga

Za tačno merenje namirnica koje su vam potrebne za pripremu peciva, pita, kolača, slaniša i slatkiša neophodna vam je kuhinjska vaga.

Za dobro pripremljene obroke potrebno je da precizno izmerite određene sastojke. Najbolje ćete to moći pomoću digitalne kuhinjske vage. Odlučite se za marku Vox i model koji nosi oznaku KW2700.

Maksimalnu težinu koju možete da izmerite je 5kg. Brojke se prikazuju na velikom LCD ekranu. Površina ove vage napravljena je od kaljenog sigurnosnog stakla. Poseduje senzorsku tehnologiju, auto-zero funkciju. VOX vaga ima i takozvanu tare funkciju, odnosno mogućnost vaganja više materijala jednih za drugim. Automatski se isključuje ako se ne koristi. Ima indikator preopterećenja i ispražnjenosti baterije.

Merne jedinice možete sami izabrati. Tako da možete meriti i tečnost u dl, na primer. Sa ovom vagom za precizno merenje nema greške. Brojke na njoj će vam tačno pokazati šta je koliko teško od namirnica tako da ćete biti sigurni. Šta god da pripremate od jela kao i određene poslastice ispašće onako kako ste želeli.

image

Baterije će vas dugo služiti tako da može proći par godina do naredne zamene. Ovaj mali korisni kuhinjski aparat će vaš prostor u kuhinji učiniti zanimljivijim i lepšim. Tanka je i modernog ultra slim dizajna. Nakon korišćenja dložite je gde god želite u kuhinji jer je laka (31 g.) i malih dimenzija. Njena visina je 14,5 cm, širina 2,1 a dužina 20 cm.

VOX…

Prepoznatljiva marka za potrošačku elektroniku i male kućne aparate je VOX electronics.  Sa radom su počeli 2003. godine. Sedište ovog internacionalnog brenda je u Beogradu. Tim vrhunskih stručnjaka konstantno unapređenje proizvode i usluge. Odnosom kvaliteta i cene uspešno odgovaraju potrebama velikog broja korisnika već decenijama.

Više ne morate da strahujete kako jelo neće da vam uspe. Na VOX kuhinjskoj vagi KW2700 izmerite težinu sastojaka koji će precizno biti izvagani, pripremite i uživajte. Vaga vam uvek treba.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i kupite VOX praktičnu, kvalitetnu i preciznu kuhinjsku vagu. Po minimalnoj ceni dobićete maksimalan kvalitet. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *