Sve je lako pomoću Bosch seckalice

image

Bosch seckalica MMR08A1 štedi vaše vreme zahvaljujući brzom sečenju i mešanju.

Neophodna pomoć oko ručka je seckalica. Niko ne voli da secka povrće i voće ručno jer taj posao oduzima mnogo vremena a i nikada ga ne uradite onako kako bi trebalo. Zato je ovaj aparat neophodan u vašem domu. Kako ne biste plakali tokom seckanja luka nabavite seckalicu i posao završite za tren, bez suza. Šargarepu isečenu na jednake kockice i usitnjene druge namirnice izgledaće kao s reklame zahvaljujući Bosch seckalici.

Ova kompaktna univerzalna Bosch seckalica seče, pasira, meša i melje. Motor je snage 400 W i dovoljno je snažan da usitni sve vrste hrane, kao i neke koštunjave plodove. Možete sa njom da sameljete i začine kako biste pripremili paste ili humus. Ako spremate manju količinu hrane za bebu seckalica vam je sasvim dovoljna. Jednostavno ćete u njoj ispasirati kuvano meso, povrće i voće. Ovaj model poseduje dvostruku funkciju. Trenutni stepen rada uspostavlja se pritiskom u intervalima od 2 sekunde. Konstantan rad uspostavlja se kontinuiranim pritiskom. Seckalica ima plastičnu posudu zapremine 800 ml koja može da se koristi i u mikrotalasnoj rerni. Ona može da se pere i u mašini za pranje sudova kao i univerzalni nož koji je od nerđajućeg čelika. Seckalica ima nastavak za mućenje šlaga i belanca. Lepog je dizajna i neće zauzeti puno prostora u kuhinji.

Seckalica je dobar izbor jer nećete morati da prljate mnogo posuđa dok pripremate obroke.

Mali kućni aparat koji se svakodnevno koristi je seckalica i zato posetite Tehnomediu i po najpovoljnijoj ceni kupite upravo ovaj model brenda Bosch. Verno će vas služiti godinama i bićete prezadovoljni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *