Zdrav obrok iz Beko blendera

image

Beko blender je aparat koji će iskoristiti sve hranljive materije, vitamne i minerale iz namirnica.

Beko blender TBN7400W će ispasirati sve što stavite u njega. Izaberete voće i povrće stavite u posudu i za par sekundi sve će biti ujednačeno izblendirano bez odvajanja pulpe. Ova vitaminska bomba će preporoditi vaš organizam.

U zavisnosti od željene gustine napitka možete dodati određenu količinu vode. Odlični su i za pripremu kašica za bebe, supa… Kašasti napitak, smuti je savršen i najzdraviji obrok ili užina. Hranljive materije, vitamine, minerale i sve ono što vam je potrebno kako biste se osećali zadovoljno i snažno dobićete zahvaljujući blenderu.

blender

Ovaj blender može odgovoriti mnogim zadacima. Pored voća i povrća može da ispasira i meso. Oštrice su napravljene od nerđajućeg čelika. Kvalitetno sečivo ovog blendera može da zdrobi led i tvrde orašaste plodove, na primer. Ledene papitke dobićete samo jednim dodirom na dugme. Pritisnite opciju IceCrush i dobićete gladak i izdrobljen led za par sekundi. Sve što želite sada možete pripremiti kod kuće. Hladne koktele, kašaste obroke, smutije, napitke s drobljenim ledom. Blender je sa stabilnim i čvrstim osloncem jer ima stopice protiv klizanja koje će na stabilnoj površini odmah fiksirati ovaj aparat. Jednostavan je za upotrebu i lak je za čišćenje.

Beko blender TBN7400W ima tri brzine +puls funkcija. Njegova snaga je 400 W. Posuda ovog modela je zapremine 1,5 l. Nastavci su perivi u sudomašin. Težak je 2,35 kg. Širina 20,9 visina 39,7 i dužina 16,2 cm.

blender

Ako vodite računa o sebi i zdravo se hranite blender Beko vam je neophodan. Sve što pripremite na ovaj način ojačaće vaš imunitet, ubrzati metabolizam i sačuvati vaše zdravlje i vitalnost.

Posetite Tehnomediu maloprodajne objekte i kupite Beko blender po najpovoljnijoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. aecfecdfccafadf?s=&#;d=mm&#;r=g Amazonka says:

    Ovaj blender je baš sjajan jer može čak i led da samelje, pa letnji smoothie dobija potpuno novu dimenziju svežine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *