Mašina za mlevenje mesa Beko – dobar izbor

image

Beko mašina za mlevenje mesa za svežu, sigurnu i brzu pripremu.

Kada kupite mleveno meso ne znate šta je sve samleveno i često ste sumnjičavi u kvalitet. Ponekad niste zadovoljni veličinom jer vam je previše sitno ili krupno samleveno. Muči vas i da li je taj aparat za meso dobro očišćen i čist. Vreme je da nabavite mašinu i sve sami uradite kod kuće. Odličan izbor je mašina za mlevenje mesa Beko MMP7220W.

Razne vrste mesa možete da sameljete brzo i jednostavno u njoj. Osim crvenog mesa možete i pileće ili ćureće belo meso kao i riblje filete i dobićete paštete fantastičnog ukusa. Od paradajza pravi domaći sok, a od pomorandže sirup, na primer.Za pripremu delikatesa i raznih jela od mesa prvi korak je sve to dobro samleti. Za to vam je potreban dobar kućni aparat. Beko je savršen izbor.

Sa ovom mašinom nema iznenađenja. Kad god poželite da napravite ćufte, lazanje,pljeskavice, sarmu možete sada sami da sameljete meso u ovom kućnom aparatu. Niko to neće bolje od vas da uradi. Podesite krupnoću i počnite sa mlevenjem. Možete da napravite i prave domaće kobasice pomoću specijalnog dodatka za to. Ono što je najvažnije znate šta u njih stavljate. Onako kako najviše volite pripremićete meso. Veoma brzo ćete završiti sa ovim poslom a bićete prezadovoljni rezultatom.

beko meso dodaci

Beko mašina za mlevenje mesa dolazi u pakovanju sa dodacima za guranje i pritiskanje mesa kao i sa priborom za pravljenje kebaba i kobasica. Ima 2 diska za seckanje i 3 za mlevenje.Poseduje podlogu, plastičnu tacnu sa metalnom spojnicom. Kućište je od aluminijuma. Kapacitet mlevenja je 2kg za minut. Snaga mašine 2,2 kW. U kuhinji zbog dimenzija ne zauzima puno prostora. Aparat je širok 276cm, visok 17,5 a dugačak 22 cm. Ostaje vam samo da stavite nastavak koji vam je potreban i pripremite meso.

beko masina mlevenje mesa

Ova mašina će vas dugo služiti tako da ćete i zaboraviti kada ste je kupili. Izuzetnog je kvaliteta. A vi ćete u svakom momentu imati ispravno,sveže i sigurno mleveno meso.

Za pripremu delikatesa i raznih jela od mesa prvi korak je sve to dobro samleti. Za to vam je potreban dobar aparat. Beko MMP7220W je savršen izbor. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i po najpovoljnijoj ceni kupite ovaj pouzdan aparat odličnih karakteristika. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *