Hisense – 5 godina garancije i iznenađenje

x Hisdense poklon

Kupite Hisense TV do kraja oktobra i dobijate garanciju od 5 godina na uređaj i usisivač po upola nižoj ceni.

Hisense televizori ispuniće sva vaša očekivanja o otkriće vam novu dimenziju gledanja TV-a. Osim prvoklasnih panela, brzih procesora i jednostavnog za upotrebu, ali vrlo moćnog cloud OS-a, Hisense televizore krasi i petogodišnja garancija. Sada možete biti mirni, ali sigurni smo da garanciju nećete ni iskoristiti s obzirom na izuzetan kvalitet ovih televizora.

Hisense spada među prvih pet svetskih proizvođača LCD LED panela na svetu i upotrebljavaju panele prve kategorije. 

Hisense garantuje za kvalitet svojih televizora i zato vam nudi petogodišnju sigurnost i bezbrižnost. Za bilo koji model Hisense televizora kupljen u Tehnomedia prodavnicama dobićete produženu garanciju u trajanju od 5 godina i poklon.

Kako biste ostvarili petogodišnju garanciju potrebno je da Hisense televizor registrujete na jednostavan način. Otvorite link: https://rs.hisense.com/produzena-garancija/garancija-televizori pažljivo čitajte i popunjavajte. Registracija se obavlja u roku od 30 dana od datuma kupovine uređaja koji se nalazi na fiskalnom računu.

tv

Tehnomedia i Hisense misle na vas i zato smo vam obezbedili i neverovatnu ponudu. Kupovinom bilo kog modela Hisense televizora dobićete popust od 50 % na bilo koji Gorenje G-Force usisivač. Potrebno je da televizor poznatog brenda Hisense u Tehnomedia centru kupite u periodu od 7. septembra do 7.decembra i registrujete se do 15. oktobra 2020. Tom prilikom dobićete promotivni kod sa velikim popustom tako da ćete bilo koji Gorenje G-Force usisivač dobiti po upola nižoj ceni. Popust se može iskoristiti najkasnije do 30.11.2020. na Gorenje online prodavnici ili pozivom na 0700 100 600. Kompletnu ponuda G Force usisivača pogledajte na: https://www.gorenje.rs/proizvodi/linije/gorenje-g-force-collection

Najprijatnije otkrovenje na našem tržištu je kineski brend HISENSE koji postoji već više od 50 godina a kod nas polako ali sigurno osvaja svoje mesto u vrhu najkavlitetetnijih brendova.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Produžena garancija za Hisense televizore važi za sve televizore kupljene u Tehnomedia maloprodajnim objektima u periodu od 7. septembra do 7. oktobra 2020. godine. Pored toga ostvarićete i 50 % posto popusta na usisivač. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *