Električni roštilj Bauer

x rostilj

Ukusan obrok pripremićete pomoću Bauer električnog roštilja.

Planirali ste izlet i roštiljanje sa prijateljima. Međutim pala je kiša i sve pokvarila. Posetite Tehnomediu i nabavite Bauer električni roštilj i više vas ništa neće iznenaditi. Možete da roštiljate i na svojoj terasi, dvorištu ili u kuhinji. Sve je jednostavno i čisto. Nema loženja vatre i dima već roštilj samo uključite u struju i kada zasvetli lampica to znači da se uređaj ugrejao. Poređajte meso na rešetku i pecite.

Rešetka je vrlo stabilna i sitna tako da kada pečete neke manje komade mesa ili povrća ne brinete jer vam neće propasti. Ispod rešetke se nalazi posuda i u nju sipajte vodu koja će lagani isparavati tokom procesa pečenja. Dok se roštilj peče masnoća se sliva u nju. Osim mesa možete da pripremite na isti način i ribu, povrće ili šta god volite da jedete sa roštilja. Vaše čulo ukusa će biti prezadovoljno, jer je ovako pripremljen obrok neverovatnog ukusan. Sve je zdravo a hranljivi sastojci su sačuvani.

Električni roštilj Bauer BG-250 Weekend je veoma stabilan i neklizajući.

Temperaturu ovog uređaja možete kontrolisati, a njegova snaga je 2 000 W. Grejač je od nerđajućeg čelika. Niko ne voli da se ispeče a sa ovim roštiljem je to nemoguće jer su ručke trmoizolovane. Ima termostatsku kontrolu i indikatorsku lampicu. Kompaktan dizajn i kvalitetan grejač omogućavaju vam da brzo i lako pripremite omiljena jela. Ovaj roštilj ne zahteva neko posebno mesto za odlaganje jer nije veliki. Čisti se lako, a svi delovi roštilja osim grejača su perivi.

rostilj

Ako ste ljubitelj mesa posolite ga pred kraj pečenja kako bi bilo sočno. Za bolji ukus možete ga držati u marinadi.

Marinade…

(za meso)… Pomešajte pola šolje belog vina i ulja. U to dodajte dva čena belog luka, kašičicu kečapa i malo usitnjenog lovorovog lista i malo bibera. Pre pečenja potrebno je da meso odstoji 2 sata u ovoj marinadi.

(za ribu)…pomešajte sok od jednog limuna i pola šolje ulja. Dodajte po želji začine, beli luk, peršunov list, timijan, majoranom…Pre pečenja dovoljno je da riba odstoji u ovoj smesi sat vremena.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i po najpovoljnijoj ceni nabavite Bauer roštilj. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *