Uživajte u kuvanju uz Hansa šporet

x Hansa sporet

Najukusnije obroke pripremićete sa Hansa šporetom.

Hansa je vodeći proizvođač uređaja za kuvanje u Evropi. Hansa kombinovani šporet čiji model nosi oznaku FCMX69215 je izuzetan.Odličan je izbor ako imate nameru da pripremate obroke za celu porodicu ili želite samo da isprobate nešto novo i drugačije od hrane. Ovaj idealan pomoćnik oko kuvanja ispunjava sve vaše želje i potrebe.

Sigurno i brzo ćete pripremiti šta god poželite sa indukcionim grejnim elementima. Plinski gorionici su idealni za one koji vole da pripremaju komplikovana jela. Karakteristike ovog modela su odlične. Ovaj kombinovani, plinsko – električni šporet ima staklokeramičku ploču. Izdvajamo sigurnosni ventil, digitalni tajmer, električno paljenje preko tastera, termostat…Rerna je električna i ima 10 funkcija. Njen kapacitet je 66 l. U svakom trenutku moći ćete zahvaljujući svetlu u rerni da budete u toku šta se dešava u rerni i do koje faze pečenja je stiglo određeno jelo. Širina šporeta je 60 cm.

Niko ne voli kada se ispeče na vruć šporet i vrata vrele rerne. Sa ovim Hansa šporetom je to nemoguće, jer su vrata opremljena troslojnim staklom. Unutrašnji sloj odbija toplotu i onemogućava da se spoljašnji previše zagreje. To znači da ste sa Hansa šporetom bezbedni.

hansa sporet

Brojne funkcije ovog Hansa plinsko – električnog šporeta omogućavaju mnogo toga. Pomoću funkcije “ražanj” uživaćete u hrskavim jelima nezaboravnog ukusa. Možete po želji da pripremite omiljena jela. Zahvaljujući “ražnju” ono što pripremate biće sa svih strana na isti način grilovano i zapečeno. Brzo se živi i minuti su dragoceni tako da je funkcija za “odmrzavanje” izuzetno korisna. Zaleđeno meso samo stavite u rernu i za par minuta meso će biti spremno.

Prostora nikad dosta u kuhinji. Uvek treba nešto da se odloži i smesti. Ovaj model ima fioku sa kliznim točkićima gde možete da odložite šerpe ili nešto od posuđa. Sa ovim kombinovanim plinsko – električnim šporetom uštedećete i struju, jer je njegova energetska efikasnost klase A.

Vaša kuhinja izgledaće savršeno sa šporetom izuzetnog dizajna. Održavanje je lako i brzo. Najteže je očistiti staklo i vrata rerne, sve uglove i ivice. Zahvaljujući specijalnim držačima vrata rerne možete ih jednostavno skinuti i očistiti. Na taj način moći ćete i dobro da oribate i sredite rernu. Šporet ima super glatku strukturu emajla koji omogućava efikasno čišćenje. Potrebno je uraditi sledeće. Pola litra vode sipate u pleh i stavite ga u rernu gde ste već na 50 stepeni podesili temperaturu, konvencionalni program i vreme na 30 minuta. Drugi način je da jednostavno sipate vodu i uključite funkciju Clean na displeju. Para koja će se pojaviti ustvari omekšava sve one čvrste naslage na zidovima rerne. Nakon toga sve obrišete sunđerom ili mokrom krpom. Vaš Hansa šporet će ponovo sijati i blistati kao da je upravo izašao iz Tehnomedia prodavnice.

hansa sporet

Hansa…

Hansa je poznata evropska robna marka kućnih uređaja. Ovaj proizvođač kućnih uređaja je aktivan u preko 50 zemalja. Kako kažu “svakodnevno kuvanje pretvaraju u divno uživanje” zahvaljujući najnovijim tehnologijama koje koriste i lepo dizajniranim proizvodima. Imaju skoro 70 godina iskustva u proizvodnji. Hansa izrađuje uređaje visokog kvaliteta i na svaki detalj obraćaju pažnju. Imaju preko 2 000 proizvoda

Došlo je vreme da nabavite novi šporet, a sa ovim modelom nećete pogrešiti. Uživaćete u kuvanju jer Hansa šporeti su rezultat napredne tehnologije, jedinstvene funkcije i lepog izgleda. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite Hansa uređaj. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *