Iphone 11 mobilni telefoni na akciji

iPhone

Iskoristite septembarsku akciju i po neverovatno povoljnoj ceni kupite izuzetan Iphone 11.

Iphone 11 u 6 boja potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. U ponudi su: crna, bela, crvena, ljubičasta, zelena i žuta boja.

Vlasnik ovog izuzetnog mobilnog telefona po sniženoj ceni možete postati ako ga kupite do 30. septembra tokom trajanja iPhone 11 akcije u Tehnomedia centru.

iphone

Ono što vidite i želite novi sistem dual kamera iPhone 11 će zabeležiti. Sve će izgledati bolje nego što jeste pomoću ovog telefona. Pored kvalitetnih fotografija ovaj telefon će sačuvati i zabeležiti neverovatne video zapise. Iphone 11 je sjajan telefon. Ima najpopularniju kameru na svetu. Pri lošem i slabom osvetljenju automatski se uključuje nova funkcija rada noćni režim. Slike su svetlije a boje prirodnije tako da vam blic i neće biti potreban. Portreti će delovati nestvarno sa portret režimom rada kao i sve fotografije uslikane ovim mobilnim telefonom. Na selfiji fotografijama sa novim selfi modom svi će vam zavideti. Sve što slikate ili snimite biće pravo remek delo.

Ultra širokougaona kamera pokazaće vam šta se dešava van okvira kako biste mogli sve da snimite. Najkvalitetniji video zapisi koje smartphone može da pruži će vas jednostavno zadiviti, tako da će vaše uspomene izgledati bolje nego ikada.

mobilni iphone

Rad softvera i hardvera je usklađen i zbog toga baterija će vas služiti ceo dan. Ovaj telefon ćete puniti neverovatnom brzinom za veoma kratko vreme zahvaljujući opciji brzog punjenja. To ćete moći pomoću adaptera od 18W.

Od svih pametnih telefona iphone 11 može da se pohvali najmoćnijim čipom na svetu. Najjači A13 Bionic čip omogućava da sve što uradite na telefonu bude brzo i lako. Iphone 11 mobilni telefon i Apple A13 Bionic chip, 3rd Gen Neuran Engine procesorom vam omogućava i do 20% brži rad, 30% manje potrošene energije i perfektni prikaz slike sa Liquid Retina HD ekranom.

Sigurnost vam je zagarantovana sa iPhone 11. Najbezbednija tehnologija prepoznavanja lica Face ID je na njemu. Budite mirni jer se vaše fotografije ne dele ni sa kim i ne skladište. Sve što radite sa ovim telefonom i na njemu pružiće vam neverovatno zadovoljstvo. Manipulisanje sa multimedijom, rad sa svakodnevnim aplikacijama ili igranje najnovijih iOS igrica. Mnoge novine olakšaće vam i unaprediti svakodnevno korišćenje telefona.

Karakteristike su impresivne.

Ukratko: Apple iPhone 11 ima ekran 6,1 inča. Zadnja kamera 12 Mpix + 12 Mpix, a pšrednja 12 Mpix. RAM memorija 4GB, a interna memorija 64 GB. Procesor: Hexa Core 2.65 GHz, 1.8 GHz. Kapacitet baterije je 3110 mAh. Kućište ovog modela je od aluminijuma. Staklo je veoma jako.

mobilni iphone

Iphone 11 akcija mobilnih telefona u Tehnomedia maloprodajnim objektima traje od 7. do 30. septembra 2020. godine. Podsećamo vas da su načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Zanimljivosti…

Iphone 11 je naprodavanaji telefon u prvoj polovini godine, piše Biznis. rs. Novu iPhone 11 liniju pametnih telefona u septembru prošle godine predstavio je Apple. Podaci kompanije Omdia pokazuju da se u prvoj polovini 2020. godine najviše kupovao i tražio osnovni model iPhone 11. Naime, Apple je tokom prve polovine ove godine isporučio 37,7 miliona iPhone 11, a drugoplasirani Samsung, 11,4 miliona miliona Galaxy A51.

The New York Times ističu drugačije razmišljanje kompanije Apple u, kako kažu, zlatnom dobu pametnih telefona. TechRadar pišu da je iPhone 11 bez konkurencije i da je to TOP TELEFON.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *