Oukitel je maratonac među telefonima

x Blog

Izdržljiv, originalan mobilni telefon visokog kvaliteta je Oukitel WP5

Oukitel telefoni iz serije W su veoma popularni u svetu zbog odličnog odnosa kvaliteta i cena.

Oukitel WP5 telefoni izgledaju ekskluzivno. Od drugih telefona razlikuje ih izlomljena linija i masa. Teški su 290 grama, a imaju bateriju visokog kapaciteta. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite onaj u crnoj ili narandžastoj boji.

mobilni

Što se dužine trajanja baterije tiče ovaj brend je vodeći. Ako prosečno koristite telefon onda od jednog do drugog punjenja može proći i do 5 dana. Bez dopunjavanja ovaj model telefona radiće dugo, a i pri najvećim opterećenjima baterija se neće pregrejati. Kada je u standby modu ovaj telefon može da izdrži i 25 dana zahvaljujući ovoj bateriji sa energetski efikasnim procesorom. Ima bateriju kapaciteta od čak 8.000 mAh. Baterija traje i traje tako da ćete i zaboraviti koliko je vremena prošlo od jednog do drugog punjenja.

Telefon je otporan i izuzetno izdržljiv i ništa ga ne može zaustaviti. Vremenske nepogode mu ne mogu ništa kao ni ako vam slučajno ispadne. Na to podseća i sam dizajn. Telefon je zaštićen i od pada, jer je kućište gumirano a uglovi su dodatno ojačani, kao i Corning Gorilla Glass 5. Vodootporan je što znači da će preživeti dubinu do metar ipo maksimalno pola sata. Krasi ga i vodena kamera koja je i više nego solidna. Njegov temperaturni opseg je od -55 do +70 stepeni celzijusa.

Zvuk je dovoljno glasan tako da nećete ni morati da koristite zvučnike. Bogat je, čist i jasan srednjim tonovima, a ima i onih dubokih. Na njemu će sve aplikacije raditi tečno.

mobilni

Na prednjoj strani se nalazi selfi kamera od 5 MP, dok zadnje kamere imaju rezoluciju od 13 MP, 5 MP i 2 MP. Napravljene fotografije su odličnog kvaliteta. Dovoljno prostora ima i za smeštaj podataka, 32 GB.

Ako tragate za telefonom koji će vas dugo služiti ovo je odličan izbor. Ovaj model iz W serije telefona poseduje dobre performanse i neke specifičnosti.

Displej telefona je zasnovan na IPS tehnologiji, dijagonale je 5.5 inča i rezolucije 720 x 1440 piksela. Neverovatan je osećaj imati ovaj telefon u ruci jer lepo prijanja. Senzor otiska prsta , velika LED lampa i 3 kamere nalaze se na zadnjoj strani. S obzirom na veoma povoljnu cenu još jedan sistem zaštite face unlock je dodatni plus. Dual slot za SIM kartice i microSD se nalaze na bočnim stranama. Ovaj telefon je originalan i odmah ćete ga prepoznati u gomili.

mobilni

Posetite Tehnomediu i nabavite Oukitel mobilni telefon W5. Pakovanje sadrži: punjač, USB kabl, OTG kabl, iglu za otvaranje SIM slot-a.

O OUKITEL…

OUKITEL (Shenzhen Yunji Intelligent Technology Co. Ltd) kompanija je osnovana 2007. godine početkom ere smartfona u Šenženu u Kini. Oukitel postaje prepoznatljiv i tražen brend na svetskom tržištu. U kompaniji radi više od 1 000 zaposlenih, 30 linija za sastavljanje a sa 20 linija za pakovanje godišnje proizvodi se oko 20 miliona uređaja. OUKITEL je fokusiran na dizajn mobilnih uređaja, razvoj, istraživanje, proizvodnju, podršku i prodaju korisnicima. Jedan od vodećih brendova na tržištu mobilnih telefona je OUKITEL.

Po najpovoljnijoj ceni nabavite ovaj telefon u Tehnomedia prodavnicama. Bićete mirni, bezbrižni, sigurni i zadovoljni sa ovim modelom mobilnog telefona. Tehnomedia je totalno drugačija od drugoh. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *