Najukusnije jelo je iz Beko rerne

x

Tehnologija vrhunskog kuvanja pomoću Beko ugradne rerne.

Najteže pitanje koje postavljate sebi svakodnevno je, šta pripremiti za ručak? Želite da bude brzo, zdravo i ukusno. Odgovor je, jelo iz rerne. Potrebno je samo da u odgovarajuću posudu poređate sve namirnice dodate određene sastojke i začine po želji, a magična Beko ugradna rerna će sve sama odraditi.

Ugradna rerna turske kompanije Beko i model koji nosi oznaku BVM 35400 XS je idealna.

Ova rerna nam dolazi u crnoj boji sa inox ručicom i gornjim i donjim obodom od istog nerđajućeg čelika i spada u sam vrh po lepoti. Inox je ustvari materijal na kojem ne ostaju tragovi od prstiju i samim tim je veoma lak za održavanje. Energetski razred A znači da ova rerna ima izrazito malu potrošnju električne energije što svakako predstavlja prednost prilikom odabira jednog ovakvog aparata.

image

Skrećemo vam pažnju na zapreminu rerne. Koliko puta vam se desilo da pripremate veći broj jela i da morate da stavljate u rernu jedno jelo za drugim. Taj problem je prošlost, jer uz ovaj Bekov model koji ima zapreminu rerne od čak 82 litra možete da pripremate hranu na 5 polica odjednom. Dobro ste shvatili. Na 5 polica u istom trenutku. Zaista zvuči neverovatno.

Naredna opcija koju ima ova ugradna rerna kompanije Beko a čime naravno ne mogu da se pohvale ostali proizvođači jeste tehnologija pizza pro. Uz pomoć ove tehnologije, zahvaljujući rerni koja se zagreva do neverovatnih 310 ⁰C, dobijate picu kao iz picerije za samo 5 minuta. Više vremena će vam trebati da ubedite ukućane ili možda čak i goste da je niste poručili.

Da biste mogli nesmetano da pratite pripremanje hrane, u ovu rernu Beko je stavio halogeno osvetljenje pomoću kojeg možete da vidite celu unutrašnjost rerne i da pratite kako vaši specijaliteti napreduju i sve to bez otvaranja vrata.

Još jedan fascinantan podatak vezan upravo za model o kojem govorimo jeste to da vrata ove rerne mogu da izdrže teret do neverovatnih 22,5 kg. To je otprilike 20% više nego kod drugih modela određenih proizvođača. Ovo je veoma lepa vest za sve domaćice jer sada mogu bezbedno da spuste vrelu tepsiju ili šerpu na vrata rerne kako bi je recimo bolje uhvatili.

Veliki benefit predstavljaju i teleskopske vođice koje u mnogome olakšavau izvlačenje police iz rerne i to skoro 2/3 ukoliko su u pitanju verzije sa delimičnim izvlačenjem.

Od 14 programa koji sačinjavaju ovu Bekovu multifunkcijsku rernu izdvojamo: multi – dimenzionalno pečenje, kuvanje na niskoj tempertauri, grilovanje sa ventilatorom, održavanje toplote, booster i električni gril. Napomenimo još i da ovaj Bekov model ima čak 6 nosača za police, soft close vrata i animirani LED ekran preko koga ćete određivati šta želite da uradite sa jelima koje pripremate.

Za sam kraj prava poslastica. Tehnologija Split & Cook koja podrazumeva da možete da u istom trenutku pečete dva jela na potpuno različitim temperaturama. Moguća je razlika u tempertauri od 80 °C i to bez mešanja mirisa i ukusa. Ovo omogućavaju dva ventilatora u rerni i pregradni deo koji predvaja ovu rernu na dva dela. Ovo je izuzetna prednost koja štedi ne samo potrošnju električne energije već i vreme koje svakako nemamo na pretek.

image

Kvalitet ove ugradne rerne kompanije Beko je izuzetan, a ona bi bila pravi dragulj u vašoj kuhinji. Svratite do nekog od naših maloprodajnih objekata širom Srbije i nabavite ovaj model.

U toku je velika akcija ove poznate kompanije “Ugradna tehnika Beko i poklon preko”. Uz kupovinu bilo koje Beko ugradne sudomašineaspiratoraugradnog frižideraugradne ploče ili ugradne rerne, na poklon ćete dobiti aparat za domaću ili espresso kafu.

Aparat za tursku kafu dobićete na dar ako obavite kupovinu Beko ugradne tehnike vrednosti preko 60 000 dinara. Aparat za espresso kafu biće vam uručen na poklon za kupovinu preko 120 000 dinara. U akciji možete učestvovati sa svim kupovinama Beko ugradne tehnike u periodu od 10. septembra do 31. oktobra 2020. registracijom vaše kupovine na portalu bekopoklon.rs.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *