Aparati za vakumiranje čuvaju svežinu

x Vacuum

Hranu ili namirnice možete vakumirati pomoću aparata za vakumiranje i tako sačuvati njihovu svežinu.

Zimnica se uveliko priprema i ono što vam je neophodno kako biste određene namirnice i proizvode pravilno odložili je aparat za vakumiranje. Pečene paprike, jagode, maline i druge vrste voća i povrća, suhomesnati proizvodi, sve vrste mesa dugo će sačuvati svežinu jedino ako su vakumski upakovani.

Aparati za vakumiranje i zavarivači folija i kesa omogućavaju da sačuvate svežinu i kvalitet namirnica što duže. Tako odložena hrana zadržaće hranljive materije, ukus i miris. Pomoću ovih uređaja se jednostavno i lako vakumiraju vrećice u kojima se nalaze proizvodi. Možete ih svakodnevno koristiti. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite neki od aparata za vakumiranje iz naše ponude. Možete se odlučiti za: vakum aparat, kese za vakumiranje… Kada hranu upakujete na pravi način onda je možete bezbedno koristiti i posle dužeg vremena. Nema razloga za strahovanje jer će biti zdrava i sveža.

image

Uređaji za vakumiranje sa folijom za varenje i kesama se jednostavno koristi, a možete da kupite i posebno set kesa. Posude za vakumiranje su odlične za odlaganje rendanog sira, peciva, napola pojedenog ručka i slično, kao i voća i povrća. Sa vakumiranjem produžavate rok trajanja određenog proizvoda, hrane, namirnica. Aparatom za vakumiranje osigurajte hranu i tako ćete je zaštiti i smestiti u zamrzivač. Kada se vakumira zauzeće manji prostor.

Prilikom kupovine aparata za vakumiranje obratite pažnju na širinu fioke za vakumranje. Iznosi od 28 i 35 centimetara. Od usisne snage vazduha zavisi snaga aprata. Brže će se vakumirati ako je aparat jači. Neki modeli imaju funkciju ručnog i automatskog vakumiranja. Određeni aparati će se automatski isključiti ako se pregreju.

image

Zanimljivost…

Aparat za vakumiranje ne mora da se koristi samo za namirnice. Ako želite da srebrni nakit sačuvate od oksidacije čuvajte ga u vakum pakovanju. Sve ono što želite da sačuvate od kvašenja takođe možete vakumirati.

Tehnomedia centar je pravo mesto za kupovinu. Izaberite odgovarajući aparat za vakumiranje ili zavarivač folija i sačuvaćete svežinu i kvalitet namirnica dugo vremena. Izuzetan kvalitet po povoljnim cenama i najboljim uslovima kupovine očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *