Negovani i sjajni nokti

ciatronc nokti

U svakom trenutku imaćete sjajne i negovane nokte pomoću Clatronic seta.

Nokti pokazuju koliko vodimo računa o sebi, kao i urednosti. Oni nam prikazuju i sliku našeg zdravlja, kao i da li se neka promena dešava u organizmu.

Više ne morate da trošite novac u skupim kozmetičkim salonima kako biste sredili svoje nokte. Sada to možete obaviti i kod kuće sami. Savršene nokte dobićete pomoću Clatronic seta za manikir i pedikir iz Tehnomedie.

image

Negovane i sjajne nokte sa ovim priborom za poliranje dobićete brzo i lako. Izaberite onaj u ljubičastoj ili sivoj boji. Ovaj sistem će vam pomoći kako bi vaši nokti izgledali lepo, zdravo, negovano, prirodno i sjajno.Ovaj uređaj ima dve brzine i radi na baterije. Ima dodatke: po dva za poliranje i sjaj, turpiju i poklopac. Možete ga koristiti i na nožnim noktima i jednostavan je za upotrebu. Pomoću ovog seta završićete redovnu negu noktiju kao profesionalac. Jednostavno ćete ih urediti i nežno oblikovati i izglačati a sprečićete i zacepljivanje ivica. Komplet za brušenje i poliranje noktiju nabavite u Tehnomedia prodavnicama.

Briga o noktima je važna. Poliranje noktne ploče obavite između dva lakiranja i tako ćete nokte držati u dobroj formi. Ovaj aparat ima deo za poliranje različite granulacije. Tako će nokti dobiti sjaj i zaglađenost.

Poliranje noktiju je potrebno obaviti jednom nedeljno. Tako se poboljšava cirkulacija. Na jednoj ruci ih polirajte oko 2 minuta ali pritisak mora da bude veoma lagan kako ne biste oštetili nokte. Na kraju kada završite sa poliranjem nanesite kremu ili ulje za nokte kako bi izgledali jako i zdravo.

image

Ovaj kvalitetan set po povoljnoj ceni možete nabaviti u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *