Naša prodavnica u Boru slavi 14. rođendan i daruje vam nezaboravne popuste

blog x

Dođite da zajedno proslavimo poseban trenutak – rođendan naše prodavnice! Sa ponosom obeležavamo 14 godina posvećenosti i kvaliteta i želimo da ovu radost podelimo sa vama kroz neverovatne popuste koje smo pažljivo pripremili.


Naša Tehnomedia prodavnica u Boru slavi 14 godina uspešnog rada, tokom kojih smo imali čast da vam pružamo najnovije tehnološke inovacije i kvalitetne uređaje i aparate za vaš dom i poslovni prostor. Ovo je posebna prilika da se zahvalimo svim vama koji ste nas podržavali tokom ovih godina i zato smo odlučili da vam se odužimo popustima na naš asortiman proizvoda.

U naredna tri dana, od 31. avgusta do 2. septembra dočekuju vas fantastični popusti na raznovrsnu ponudu naših proizvoda.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.
blog x
  • Nalazimo se u Djordja Vajferta 5/1, pored Policijske uprave i Glavne pošte u Boru. Radujemo se vašem dolasku i željno iščekujemo radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Naša misija od samog početka bila je da vam olakšamo svakodnevni život uz pomoć najnovijih dostignuća u oblasti bele i crne tehnike. Tokom proteklih 14 godina, trudili smo se da pronađemo najbolje uređaje koji će zadovoljiti vaše potrebe i uneti modernost, inovativnost, funkcionalnost i praktičnost u vaš dom. Bez obzira da li ste tražili energetski efikasne aparate, vrhunske kuhinjske i kućne uređaje ili pametne sisteme upravljanja, uvek smo bili tu da vam pružimo najbolje opcije. Bez obzira da li planirate da opremite svoju kuhinju novim, modernim uređajima, poslovni prostor adekvatnim uređajima, ili želite da osvežite svoje kućno bisoskopsko iskustvo sa najnovijim televizorima visoke rezolucije, naša prodavnica će vam omogućiti da ostvarite svoje želje po neviđeno povoljnim cenama.

Naravno, naši stručni prodavci će biti tu da vam pomognu da odaberete pravi uređaj za vaše potrebe. Nudimo vam ne samo fantastične popuste, već i savete i podršku koje smo godinama razvijali kako bismo vas usmerili ka najboljim odlukama. Ova godišnjica nije samo prilika da vam se zahvalimo, već i da zajedno pogledamo u budućnost. Vaša podrška je ono što nas pokreće da budemo još bolji i da vam pružimo vrhunsko iskustvo kupovine.

Hvala vam još jednom što ste deo naše priče. Vidimo se u nasoj Tehnomedia prodavnici u Boru, gde vas očekuju rođendanski popusti, akcije, kvalitet i sjajni uslovi plaćanja i kupovine!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *