Ne odlažite kupovinu, odložite plaćanje

blog sablon x Copy

Odloženo plaćanje do 24 rate. Iskoristite svoje mogućnosti.

Želimo da vam skrenemo pažnju na jednu sjajnu opciju koju imamo u našim prodavnicama – odloženo plaćanje do 24 rate bez kamate. Svesni smo da su troškovi života sve veći i da može biti teško odvojiti veću sumu novca za kupovinu odmah. Zato želimo da vam olakšamo kupovinu i pružimo fleksibilnost u plaćanju.

Naša ponuda odloženog plaćanja do 24 rate omogućava vam da kupujete sada, a plaćate postepeno tokom naredna 24 meseca. To znači da možete da nabavite proizvode koje želite bez da vam se odmah optereti finansijski budžet. Bez obzira da li vam je potreban novi televizor, laptop, klima uređaj, telefon, kućni aparati i drugo u našim maloprodajnim objektima imate mogućnost da ih kupite bez odlaganja.

Ova opcija odloženog plaćanja na 24 rate je vrlo jednostavna za korišćenje. Sve što trebate da uradite je da odaberete proizvod koji želite i zatražite odloženo plaćanje. Naš tim će vam pomoći da odaberete pogodan način otplate. Nakon odobrenja, u roku od nekoliko sati moći ćete da odnesete proizvod odmah i plaćate u jednakim mesečnim ratama u naredne 2 godine.

Pokušavamo da vam olakšamo proces i omogućimo vam da bez stresa nabavite potrebne uređaje. Vaše zadovoljstvo nam je važno i radimo sve da vaše iskustvo bude pozitivno.

Zato, sledeći put kada posetite našu prodavnicu, ne odlazite praznih ruku zbog finansijskih ograničenja. Odložite plaćanje na 24 rate bez kamate i obezbedite sebi ono što vam je potrebno. Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, naš ljubazni tim prodavaca će vam pomoći.

O načinima plaćanja čitajte OVDE.

Radujemo se vašem dolasku i pružanju vrhunskog iskustva kupovine.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *